2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم که برای ازدواج با همسرم عجله کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 60 پست
دبیرستان کلی از حقوقش کسر میکنن پدرسگا

والا شوهر منم نظامیه با ۱۰ سال سابقه،دریافتی حقوقمون ۱۸ تومنه

اصل حقوق ۲۳ تومنه که به قول شما بابت بیمه و...کسر میکنن

حالا ما بچه داریم و مستاجریم 

یه پراید مدل پایینم داریم که خودمون با وام گرفتیم

خونواده شوهرمم چیزی ندارن که بخان حمایتمون کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مجردی اگه اشتباه نکنم از اوضاع قیمتا خبر نداری

مجرد ولی دیگه خیلی بده همه چی رو پول می بنید یه چیزایی ارزشمند تری وجود داره 

همین نگاه مادی ما(همه دخترا نه من نوعی) نتیجه شد اینکه مردا هم نگاه شون شده جنسی فقط زندگی بالا و پایین داره پس زن کی باید همراه همسرش باشه؟مگه کالایی که پول به همه چی اولویت میدی 20تا اخلاق خوب از همسرش ردیف می کنه ولی میگه چون پول نداره کاش باهاش ازدواج نمیکردم بعدش این وسط حس نمی کنید وسط یه معامله مالی هستید تا ازدواج؟

سلام عزیزم شوهرت فارغ التحصیل دانشگاه رجائی هست و مدرک مهندسی هم داره . چرا نمیتونه به فکر شغل دوم باشه ؟ اکثر دوست های حتی مجرد شوهرم هم از طریق همون مهندسی درامد خوبی دارن ، شوهر منم فارغ التحصیل رجائی هستن ولی یه ذره همت و خلاقیت خودتون هم مهمه. منفعل نباشید . کلا سه روز تو هفته تدریس دارن صبح تا ظهر بقیه ش رو بیکار تو خونه ور دل زن هاشون بشینن و خرج شون رو پدر مادر بدن؟ زشته به خدا

هزار باده ی ناخورده در رگ تاک است:)

سلام عزیزم شوهرت فارغ التحصیل دانشگاه رجائی هست و مدرک مهندسی هم داره . چرا نمیتونه به فکر شغل دوم ب ...

خب چه کاری کنه؟

سرمایه نداره برای راه انداختن شغل آزاد

جای دیگه ای هم بخواد بره برای کار نمیتونه چون بیمه میکنن چون بیمه جای دیگه هم هست نمیشه بصورت خیلی کم و جزئی از رشته مهندسی هم بعضی وقتا پروژه بهش میدن کار میکنه ولی نهایتا بشه ۸۰۰ تومن که چیزی نیست اونم شاید چندماهی یبار بزور بخدا آدم تن پروری نیست تموم تلاشش رو میکنه ولی اضافه کاری هم میره ولی نمیشه نمیتونه خودش رو بکشه که🥺😭

ببخشید ولی خودت هیچ مشکلی نداری همه چیت اوکیه؟؟! شکرگزار باش، بالاخره هزارتا راه وحود داره به درامد ...

این حرفتون چه ربطی به مشکل داشتن یا نداشتن من داره

میگم کاش سربارش نشده بودم همین حقوق کمش رو پس اندازه کرده بود برای راه انداختن یه شغلی یا خودم حداقل بعد دوسال میفرستم سرکار الان فقط داریم عذاب میکشیم

خب چه کاری کنه؟سرمایه نداره برای راه انداختن شغل آزادجای دیگه ای هم بخواد بره برای کار نمیتونه چون ب ...

اینا رو برای من توضیح نده دختر گل من دارم راهنماییت میکنم چون شرایط مون یکیه. بخواد کار کنه ماشین که داره ، بره اسنپ ....به خدا درآمدش هم بد نیست ... همون طوری که دوستان گفتن راه برای پول درآوردن زیاده،  منتها من حس میکنم ایشون از دوران دانشجویی دنبال کار نبودن که مسلط بشن روی مهندسی ،وگرنه اون جوری م که شما میگید مهندسی کساد نیست. 

۴سال حقوق داشتن ارزش پول هم قدیم بیشتر بوده ، شوهر من با حقوق دانشجویی ش همون زمان وام گرفت ذره ذره ارتقاش داد ماشینش رو و ماشین رو تبدیل به خونه کردیم،وام ازدواج رو هم دادیم ماشین خریدیم . الانم خدا بزرگه یه مدت سختی بکشین تا بیوفتین سر روال ... ما حتی روزی ۳ و ۶۰۰ هم از اسنپ درام خالص داشتیم ، روزی ۱ تومن نمیتونن کار کنن با ماشین آیا ؟ ۱۰ روز تو هفته ش هم میشه ماهی ۱۰ تومن

کلاسای مشاوره و کنکور بزاره شما هم پاره‌وقت برو یه جا کار کن یا آنلاین شاپی چیزی بزار ..یا اینکه یه حرفه‌ی موقت یادبگیر که پولساز باشه تا درست تموم میشه…هزارتا راه هست بهونه نیارید یه تکونی به زندگیتون بدید

قبل ازدواج اگه معیارت پول نبوده پس پای تصمیمت وایسا پول بدست میاد ولی اگه دلشو‌ بشکنی بابت پول هزاری هم پولدار بشه دیگه دلش باهات نیست

باور نمیکنم نمیدونستی معلما حقوقشون پایینه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس