2777
2789
عنوان

شوهرم این ویدیو آهنگ لایک کرده یعنی چی 🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 46 پست
نه اصلا چنین قانونی نیست آدم ها میتونن دوباره عاشق بشن من در این مورد چند سال قبل کلی مطالعه میکردم ...

هر کسی یجوره من خودم کلن عاشق نمیشم فقط در حد دوست داشتن یکی باشه نباشه هم برام اهمیتی نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس منم چون کسی نیست تو زندگیم نباید آهنگ عاشقانه گوش بدم عاشق منطق استارتر شدم

دقیقا من خودم همیشه عاشق آهنگ احساسی عاشقانه ام

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

خیلی ها هرچی خوششون بیاد لایک میکنن

اون اهنگ هم صداش قشنگه 

شاید دیگه خیلی حساسی

https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

نه عزیزم حساس نشو مهم اینه انتخاب اش تو بودی

💚💕

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
😂😂باشه عزیزم

آفرین دختر خوب حالا اونم یادش نباشه تو یادش میندازی احتمال ۹۹ درصد بی منظور لایک کرده شاید هم به خاطر خواننده لایکش گرده انصافا دوست داشتنی بود 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

اصلا مشکلی ندارم خیلی ادعا عاشقی می‌کنه خیلی ولی چون گذشته شو می‌دونم اینجوری اذیت میشم حتما ☹️

اونم گذشتتو میدونه.خودت هنوز عشق سابقتو بیشتر دوست داری؟

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خیلی ها هرچی خوششون بیاد لایک میکنناون اهنگ هم صداش قشنگه شاید دیگه خیلی حساسی

شما آقا هستید ؟

بنظرتون به منظور اون عشق سابقش لایک نکرده ؟

آخه بارها ثابت کرده عاشق منه اما بازم گاهی اینجوری اذیت میشم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

خب حالا مثلا بگه اره به یاد عشق سابقم لایکش کردم. میخوای طلاق بگیری؟ پس بیخیال. نشخوار فکری داری وگرنه ادم خیلی چیزارو بی منظور میتونه لایک کنه. اینکه تو به احترامش خیلی چیزارو لایک نمیکنی نکنه اون منظور بگیره ، مشکل خودته.

اونم گذشتتو میدونه.خودت هنوز عشق سابقتو بیشتر دوست داری؟

من اصلا یادم نمیاد یارو چه شکلی بود 😂

جدی میگی ؟یعنی به یاد عشق سابقش لایک نکرده ؟

والا من اهنگ میزارم گریه میکنم باهاش خود اهنگ حس میده .همسرم بیاد فکر چی کنه.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷