میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
یبار من صب میرفتم سرکار زمستون بود هوا تاریک شش صبح میرفتیم سمت فلکه یهو ی اقا بدووو اومد سوار شد درم بست چنتا معتاد انقد زدع بودنش با چوب لحظه اخر اومد بشینه یه اجر پرت کردن سمت ماشین راندده خدا خیرش بده فقط تن تن گاز داد رفت اینا عین وحشیا داشتن سمت ماشین میومدن همشونم معتاد بودن اینم یه پونصد متر جلو تر حلوی بیمارستان پیادش کرد تمام بدنش درد میکرد انقد ترسیدم سکته کردم تمام تایم سر کلاس تپش قلب داشتم
الهی طفلک آقاعه معتاد ها اکثرا رسماً دیوونه ن کنترلی روی خودشون ندارن خوب شد سریع یارو سوارش کرد منم ...
دقیقا خدا خاست یهو ترمز زد هیچ ماشینب توی اون سرما وانستاد اینم بدنش یخ کرده بدبخت اونا با چوب میزدن من ازین ترسیدم برماشین نرسن درو باز کنن با چوب حمله کنن