2777
2789
عنوان

امروز یک پیرمرد که جنون داشت رو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 22 پست
افتاده بود دنبال اخونده؟,

نه یه پسریه پیراهن سفید تنشه تو خیابون راه میره 

این روزا خیلی وایرال شده

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار من صب میرفتم سرکار زمستون بود هوا تاریک شش صبح میرفتیم سمت فلکه یهو ی اقا بدووو اومد سوار شد درم بست چنتا معتاد انقد زدع بودنش با چوب لحظه اخر اومد بشینه یه اجر پرت کردن سمت ماشین راندده خدا خیرش بده فقط تن تن گاز داد رفت اینا عین وحشیا داشتن سمت ماشین میومدن همشونم معتاد بودن اینم یه پونصد متر جلو تر حلوی بیمارستان پیادش کرد تمام بدنش درد میکرد انقد ترسیدم سکته کردم تمام تایم سر کلاس تپش قلب داشتم

یبار من صب میرفتم سرکار زمستون بود هوا تاریک شش صبح میرفتیم سمت فلکه یهو ی اقا بدووو اومد سوار شد در ...

الهی طفلک آقاعه 

معتاد ها اکثرا رسماً دیوونه ن کنترلی روی خودشون ندارن 

خوب شد سریع یارو سوارش کرد 

منم یهو با آرنج بهم تنه زد اصلا خودم شوک شدم 

الهی طفلک آقاعه معتاد ها اکثرا رسماً دیوونه ن کنترلی روی خودشون ندارن خوب شد سریع یارو سوارش کرد منم ...

دقیقا خدا خاست یهو ترمز زد هیچ ماشینب توی اون سرما وانستاد اینم بدنش یخ کرده بدبخت اونا با چوب میزدن من ازین ترسیدم برماشین نرسن درو باز کنن با چوب حمله کنن

دقیقا خدا خاست یهو ترمز زد هیچ ماشینب توی اون سرما وانستاد اینم بدنش یخ کرده بدبخت اونا با چوب میزدن ...

😂😂😂😂😂😂 عزیزم 

یاد  فیلم ترسناک هایی افتادم که زامبی ها حمله میکنن به آدم 

مخصوصاً اینکه چند تا باشن

حالا آقاعه هیچ صنمی باهاشون نداشت و همینجوری رندوم به باد کتک گرفته بودنش؟؟

😂😂😂😂😂😂 عزیزم یاد فیلم ترسناک هایی افتادم که زامبی ها حمله میکنن به آدم مخصوصاً اینکه چند تا ب ...

اره ارع دقیقا عین زامبی باور کن

نه بابا این اومده بود نون بخره اینا تاریک بوده همونحا دور هم اتیش روشن کردن