2777
2789
عنوان

بیاید دورهم از سختی های خونه پدری وشوهر بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 22 پست

شوهرم زیاد اهل مسافرت و تفریح نیست.

با اینکه قبل ازدواج این موضوع رو‌بهش گفتم.

از وقتی ازدواج کردم دایی ها و خاله ها و خانواده هاشونو کمتر می بینم. 

خانواده همسرم خیلی خودشونو بالا می‌بینن

از همه لحاظ از همه نظر با اینکه خیلی معمولین. مادر شوهرم به راحتی تهمت می زنه و‌دروغ میگه 

از این رفتار و‌حرفاشون حالم به هم می خوره.

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس بابای من جونشو میده برام🥲الهی قربونش برم اون بچه ایی که اون میخواست من نبودم جایی که حق باها ...

اگر بابای من یک هزارم پدر تو بود از لحاظ محبت ورفتاری شاید من به خیلی ارزوهام رسیده بودم😅

خواستم بگم قدر پدرت رو بدونی خانواده خوب نعمته مخصوصا پدر ومادر

با افتخار لرم❤️

شوهرم زیاد اهل مسافرت و تفریح نیست.با اینکه قبل ازدواج این موضوع رو‌بهش گفتم.از وقتی ازدواج کردم دای ...

عزیزم کاش با همسرت صحبت میکردی دراین باره که شمام اذیت نشی..

درکت میکنم تحمل ادم هایی ک خودشو بالا میگیرن درصورتی ک هیچی نیستن سخته

با افتخار لرم❤️

عزیزم کاش با همسرت صحبت میکردی دراین باره که شمام اذیت نشی..درکت میکنم تحمل ادم هایی ک خودشو بالا می ...

زیاد بهش گفتم 

میگم لازم نیست جای دور بریم

حداقل ۲ماه ۳ماه یکبار آخر هفته ها بریم یکی از استانای همسایه.

تو‌این تقریبا ۴ سال دوبار مشهد و شمال رفتیم. عیدم به زور من ۲ روز رفتیم که نصف هزینه ها رو هم خودم دادم

عزیزم کاش با همسرت صحبت میکردی دراین باره که شمام اذیت نشی..درکت میکنم تحمل ادم هایی ک خودشو بالا می ...

خیلی سخته تحمل این آدما، همه بدن ما خوبیم

غذای ما خوبه

لباس ما خوبه

فلانی خرابه

فلانی بچه طلاقه و...

برعکس مننمیدونمشاید همین سخت بودنتون باعث شده خیلی رنج ها وناراحتی ها به چشمتون نیاد...

سخت بودنم باعث شده بقیه مواظب حرف و رفتارشون باشن‌ تا ناراحتم نکنن . کاری نکنن بهم بربخوره . عصبانیم نکنن

چون من بینهایت مستقل و لجبازم و مثل آب خوردن قید آدما رو‌ میزنم 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩