2777
2789

بچه ها من یه کار آنلاین انجام میدم یه جورایی حالت بازاریابی نپرسین چیه و فلان و چجوریه شرایطش ک اصلا پیشنهاد نمیکنم وقت گیر و خسته کننده هس هی باید مزاحم مردم شد بهشون زنگ زد خیلیاشون فحش میدن، 

الان من حدودا ۱۶ روزه ک کار میکنم دیگه نمیتونم واقعا خسته شدم یکی از مسئولاش گفتن باید یکماه کار کنی تا حقوق بدن ولی من واقعا نمیخوام کار کنم دیگه ینی خیلی سخته نمیتونم

به نظرتون الان چیکار کنم با چه ترفندی نصف حقوقم رو بگیرم نمیخوام بگم نمیتونم کار کنم دیگه چون اگه بگم ممکنه پولمو ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بقیه ش رو هم دووم بیا یک ماه کامل بشه حقوق ت رو بگیری بعد دیگه نرو 

منم اصلا دوست ندارم طرف زنگ میزنه بابت بازاریابی ولی همیشه به این فکر میکنم که خب بنده خدایی که زنگ زده دنبال کار بوده، فحش نمیدم ولی گوشی رو قطع میکنم 

ی بار به یکی فحش دادم، از اون کلاهبردارایی بود که می‌گفت ادس بدید شما برنده فلان شدید، فقط پول پست رو باید پرداخت کنید 🤣

حضوریه؟ نمیشه الکی زنگ بزنی تا این ۱۵ روزت تموم بشه

نه عزیزم غیر حضوری

نمیشه متوجه میشن چون باید بازخورد داشته باشی و اونایی ک مشاوره میخوان رو شمارشونو برا اینا بفرستی

بقیه ش رو هم دووم بیا یک ماه کامل بشه حقوق ت رو بگیری بعد دیگه نرو منم اصلا دوست ندارم طرف زنگ میزنه ...

😂😂😂😂😂😂 حق داری

نه ما فقط زنگ میزنیم بابت معرفی دوره و اگه طرف بگه تمایل ندارم دیگه مزاحمش نمیشیم اونجوری پیگیر نیستیم ک هی پشت هم زنگ بزنیم یه بار طرف قطع کنه و اینا دیگه زنگ نمیزنیم

البته چن بار فحش دادن، بعضیا هم خیلی با احترام رفتار میکنن یا با احترام میگن ک بدردم نمیخوره و تمایل ندارم

گیر میدن بزور اینو بگیر اینو بگیر خیلی واقعا زشته

آره😐😑 ولی ما فقط زنگ میزنیم و طرف نخواد پیگیر نمیشیم اما شرکت لدورا و نفیس واقعا پیگیرن همش من دوستم محصولات لدورا داشت دیوونم میکرد هی زنگ میزد آدمو مجبور میکرد