2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاین😯

163 بازدید | 21 پست

سلام خانوما

معذرت میخوام که توضیح میدم. من ازدیشب اسهال داشتم. گفتم شاید چیزی خوردم معدم اذیت شده. ولی الان ازصبح بدتر شدم و دلپیچه و تهوع هم دارم. میدونم باید برم دکتر. چندساعت دیگه که همسرم بیاد میرم. فقط میخوام بدونم خطرناکه توی بارداری؟ واسه بچه بده؟

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدن درد و تب نداری؟

نه ندارم

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
مسمومیته برو پیش دکتر خودت

خطرناکه؟😢

دوست عزیز معلومه که خطرناکه،جات باشم آژانس میگیرم میرم بیمارستان تا از سلامت بچه مطمئن بشی

باید سونو بشم؟ یعنی چی میشه؟😢

خو برو دکتر😕😕

حتما میرم

خواهره من تازه یکروز رفته بود تو ۹ ماه همون شب معذرت میخوام اسهال شدید داشت هی پشت گوش انداخت تا دیگه نتونست تحمل کنه رفت زایشگاه گفت قلب بچت بد میزنه همین الان باید سزارین شی هر لحظه امکانش هست تو شکمت بمیره.

شمام بهتره با خواهری مادری کسی بری زایشگاه ببینن حال بچت چطوره

💖
اره عزیزم تهوع و اسهال از علایمی ک باید سریع پیگیری بشه ...احتمالا مسمویت داری

تاثیری روبچم میذاره؟!😭

الهی بمیرم