2777
2789

یه جور ناراحتم کردن چند باری با حرفاشون بخاطر اینکه اولش شوهرم اومد پول نداشت میگفتن نگاه کن ابجیت چقدر اذیت شد تو دیگه نباید اذیت شی تقریبا از بعد عروسی من این حرفا شروع شد 

یا مثلا بدبختیای منو مثال میزدن 

یا مثلا قبل عروسی من خونه خریدن پول نداشتن جهیزیه بزارن الان ک نوبت خواهرم شده بود میگفتن خونه میفروشیم جهیزیه میزاریم ابرومون نره یه وقت من انگار دخترشون نبودم 

برا من جشن نگرفتن واسه اون هرروز آهنگ میزاشتن میگفتن جشن تو تالار با این اهنگ عروس بیاد تو با این اهنگ عروس برقصه اما برا من پدر شوهرم اونم تو داهات عروسی گرف اینا هیچی نگفتن عروسی شد زهر مارم 💔

برا من جهیزیه سبک با کلی حرص و جوش ک مبل میخوای چی کنی ولش کن تخت میخواهی چیکار ولش کن من بزور جهیزیه گرفتم تازه برا شوهرمم کت شلوار نگرفتن بازور پول دادن با زورر من و پیر کردن تازه فامیلم بودیم رسم بود خب من خجالت میکشیدم 

حتی خاسگارای ک پولدار بودن میومدن خاستگاری هم رد میکردن برا من اما برا خاهرم دنبال پولدار میگشت 

شاید از رو نفهمی همچین حرفایی میزدن اما دله من اتیش گرفت الان یه اتفاقایی افتاده دلم هم خنک شده هم ناراحت بخدا نمیدونم خوشحال باشم یا غمگین 

دلشون داره اتیش میگیره 

من دوسشون دارم و داشتم خودشون عقده ایم کردن لعنت بهشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کامل درکت می‌کنم. کلمه به کلمه حرفات.

مامان من حتی یکی از پسرهای فامیل که اومده بود خواستگاری و خودشون بدون اینکه بمن بگن رد کرده بود قدیما. اونو اینقدر زد تو سر شوهر من. میگفت ببین چه زندگی داره. تاکید می‌کنم من نمیدونستم. خودشون رد کردن!

مهربان باشیم   

خب مواقع سختی همون خواهرت بره دورشونو بگیره.. معمولا همونی که انقد بهش بها میدن ولشون میکنه میره

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

الان یه بلایی سرشون اورده ک نگم

میدونم.. منم همچین حالتی دارم منتها با داداشم.. یعنی بیشتر به داداشم اهمیت میدن ولی منم دیگه برام مهم نیس میذارم مواقع سختی براشون جبران کنم😅 

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...