2777
2789

شوهرم اگه بخوایم با خونوادم جایی بریم یا حتی بیاد خونه بابام اینقدر اذیت میکنه که خدا بدونه 

ولی اگه بخواد با خونواده خودش بره خوشحال و خوش اخلاقه 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هییی این چقدر یکی از نزدیکانم زن بعد پانزده سال زندگی سر شده بخدا واسش مهم نیس باور میکنی تنهایی می‌ره خوش باشم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

امروز تولد مامانم بود رفتن یه شهر نزدیک شهرمون 

کیک براش درست کردم گفتم ما هم بریم گقت باشه همه چی رو آماده کردم موقعی که خواستیم بریم شروع کرد بداخلاقی 😔😔

بقران قسم عروسی عقد نامزدی خواهر برادرام زهر مارم کرده اون روزش گریه کردم،  تنها رفتم ارایشگاه با اسنپ برگشتم،  دیگه قسم خوردم عروسی داشتیم محترمانه بهش بگم اقا تو نیا بشین خونه 

هییی این چقدر یکی از نزدیکانم زن بعد پانزده سال زندگی سر شده بخدا واسش مهم نیس باور میکنی تنهایی می‌ ...

تنها هم نمیذاره برم یعنی موندم چه غلطی باید با این بکنم

بقران قسم عروسی عقد نامزدی خواهر برادرام زهر مارم کرده اون روزش گریه کردم، تنها رفتم ارایشگاه با اس ...

آخ گفتی 

هر عقد و عروسی رو من با گریه رفتم دم رفتن میگفت نمیام 

خدا لعنتشون کنه صد بار

تنها هم نمیذاره برم یعنی موندم چه غلطی باید با این بکنم

الهی اون زن سه تا بچه داره خودش  شوهرش میگه می‌خوام برم میگه حتی تو چشاش نگاه نمیکنم میدونم با نگاه زهر‌مارم میشه دیگه لباس می‌پوشم بچه هامو آماده میکنم میبرم دلم خون شد براش گفت  

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

وای دقیقا عین طرف من .کاش میگفت نمیام این میاد و زهرمار میکنه به همه چی گیر میده روانیه

اره میاد به همه چیز گیر میده 

بابات اینو گفت 

مامانت چرا لباسش مجلسی یه برای عروسی تو برات ارزش قائل نشدن لباس درست بپوشن هیچ کس تو رو دوست نداره تو چرا میری عروسی خواهر برادرت و از این چرندیاتی که فقط میخاد اوقاتم تلخ کنه کثافت

تنهایی ادم خوشحال تره، یه برج زهر مار رو به روش نیست

دقیقا خیلییییی زن آرومی نگاش نمیکنم می‌خوام برم حتی صدام بزنه برنمی‌گردم به پسرم میگم برو ببین بابات چی میخواد راحت میرم میام