2777
2789

شوهرم بهم خیانت کرده بودمنکه فهمیدم حاشاکردرمزگوشیشم عوض کردبحث بالاگرفت وکاربه شکایت وایناکشیدمن مهریمواجراگذاشتم وفلان اقااومدعذرخواهی وتعهددادبرگشتم اینم بگم یه دختر۷ماهه هم داریم آقاقول داذه بودرمزگوشیشودرست کنه ولی الان دوهفته اس رمزشونه میگه ن درست میکنه

بهشم میگم میگه درست میکنم🤦‍♀️

بنظرتون چیکارکنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت شب که اومدچی بگم بهش؟

با شوخی بهش بگووو فکرکنم باید بریم دکتر

اگه گفت چرا بگو ی بنده خدایی قول داده بود رمز گوشیشو عوض کنههه ولی مثه اینکه الزایمر گرفتههه😂😂

اگه شوخی جواب نداد خونش حلاله

با شوخی بهش بگووو فکرکنم باید بریم دکتراگه گفت چرا بگو ی بنده خدایی قول داده بود رمز گوشیشو عوض کنهه ...

اوکی  پس میگی اول ازراه شوخی واردبشم؟

اگه جواب ندادبعدش جدی بشم

چون باباشم بهم قول داده بودکه آدمش کنه 

اصلااحساس میکنم بااون رمزیه حصاری بینمون کشیده 

البته هاباخیانتش ازچشمم افتاده ولی چه میشه کردکه نشدبرم

باید خیلی جدی برخورد کنی ، دو هفته زمان زیاده برای جلب اعتماد زن ، که خودشو ثابت کنه، دیگه دادن رمز گوشی کمترین چیزیه که می‌تونه برای خوب شدن نسبی روابط  عملی کنه، پس این آدم با زبون خوش رام نمیشه همون بهتر گزینه دادگاه و حضانت و مهریه براش فعال بشه تا به حقیقت اشتباهش پی ببره

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

ینی خانما واس حتما بیاین نظر بدن🤔

ما هم خواستیم بگیم ک بهترین کارو کردی ک بخاطره بچتون تحمل کردین ونرفتین

اون مورده رمزم با مهربانی و صحبت و از طریق همون پدرش میتونین حل کنین

ینی خانما واس حتما بیاین نظر بدن🤔ما هم خواستیم بگیم ک بهترین کارو کردی ک بخاطره بچتون تحمل کردین ون ...

دوهفته اس ک قول داده بودبگه حتی تعهدداده ولی ک هیچ خودش اشتباه کرده منومحدودمیکنه

دوهفته اس ک قول داده بودبگه حتی تعهدداده ولی ک هیچ خودش اشتباه کرده منومحدودمیکنه

واقعن تعجبیه🙄

آخه زن و شوهر توی زندگی مشترک ک دیگه نواس حریم خصوصی داشته باشن(اونم اینجوری)

ک رمز گوشی رو زنت بخواد بدونه بهش نگی

کارش چیه جسارتا؟