2777
2789

اصلا اینطور  نیست     ملایمه   بد دهنی  نمیکنه     عصبی میشه  ولی   نه که   حرف تامربوط بزنه     زیاد گیر بیخود نمیده    مهمتر از همه  به درآمدمم کاری نداره    در کل خوبه

خیانت میکنه الان هم بادختره بیرون 

من وبچم وکنارگذاشته بچم همش گریه میکنه وبهانه پدرش ومیگیره فقط شبها موقعه  خواب میادخونه

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا جدا نمیشی

خونه زندگی که من ساخت وبزارم برم واسه یه خراب 

میمونم وظیفه اش خرج خودم وبچموبده گورش وگم کنه هرجای که میخادبره برام مهم نیست بچه هم کم کم عادت میکنه بزرگتربشه راحت میشم شوهرم وازخونه میندازم بیرون

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

بی محبتی رو میگید، بعد حرامی ها بهتون درخواست میدن....

دمت گرم 👏👏👏👏

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

با مسایل کوچیک 

آخرین حد واکنش نشون میده 

خیلی فحش میده به خودم و خانوادم 

و میاد تو یقه ام میگ میزنمت و گاهی هم میزنه 

اهل ناز کشیدن و ...نیست 

تو خونه هم کمک نمیکنه گاهی واقعا نیازه

خیلی رومخ ماشین بردارم میگه من اینهمه خرجت کردم گواهینامه بگیری بزاری کمد😐میگه ماشین بردارمن خودم ترسوام همینوخیلی تکرارمیکنه 

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

وقتی از یه چیزی عصبی میشه همه چیزو با هم قاطی می‌کنه و میگه،حرفایی میزنه که اصلا نمیدونی اینا رو از کجاش درمیاره میگه و به شدت لحنش و رفتارش بد میشه،در کل بسیار غیرقابل تحمل میشه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بدترین رفتاراش در دهه سال گذشته هرچی از دهنش‌ درامد جلو خواهرش تو مسافرت بهم گف‌ تو دعوا

دوم وسط خیابون‌من غر میزدم یهویی پارک‌کرد‌گف پیاده شو‌خودت برو

سه سر ی بحث وسایلش جمع کرد گف من از خونه میزم رفت ی ده دیقه بعد برگشت راستش رفتنش برام مهم نبود بیشتز استرس این داشتم فرداش مهمون خونه پدرمم جواب اون چی بدم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اصلا اینطور نیست ملایمه بد دهنی نمیکنه عصبی میشه ولی نه که حرف تامربوط بزنه زیا ...

یعنی هیچ رفتار بدی نداره؟؟خداروشکر

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤