2777
2789
عنوان

دندووووون درد

67 بازدید | 7 پست

خانوما 26هفتمه فردا قراره برم دندونمو بکشم ابسه کرده شدیدااااااا دردمیکنه دوشبه نخوابیدم الانم اینقد استرس دارم نکنه درست کنم امپولا خیلی ضرر داشته باشه یوقت خدایی نکرده کیسه ابم پاره بشه خییییلی دردمیکنه وگرنه صبرمیکردم بعدزایمان اگه تجربه دارید ممنون میشم ازنگرانی درم بیارید 

خدایادمسافرکوچولومومیسپارم دست خودت بسلامت بهم برسونش آمین.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پودر اویشن و نمک بزار لای پنبه بذا رو دندونت اروم شی یا برگه زرد الو رو یکم خیس کن  بذار ...

هرکاری که بگید کردم ابلیمو  نعنا دم کرده محلول زنجفیلو عسلو دارچین روغن میخک خمیردندون سنسو یعنی هیچی ارومش نمیکنه به عصب رسیده فقط لثم ورم داره بادردخیلی شدید تودوشب شاید 4ساعت خوابیدم 

هرکاری که بگید کردم ابلیمو  نعنا دم کرده محلول زنجفیلو عسلو دارچین روغن میخک خمیردندون سنسو یعن ...

این کارایی که گفتم و بکن ،پشیمون نمیشی

قرص ریلایف میخوردم من از درد زیاد

اما نمیدونم واسه شما که بارداری ضرر دارشته باشه یا نه

یه قاشق غذاخوری نمک یه نصف لیوان اب قرقره کن چندبارخوب میشه یه چیزی شبیه نمک تواسپندهس اونم واسه لثهاخوبه من ازاینااستفاده کردم دوران بارداریم تازمانیکه زابمان کردم الان کندم

یه قاشق غذاخوری نمک یه نصف لیوان اب قرقره کن چندبارخوب میشه یه چیزی شبیه نمک تواسپندهس اونم واسه لثه ...

نمک هردقه قرقره میکنم یه ثانیه خوبه دوباره شروع میشه