2777
2789
عنوان

شنبه مادر شوهرم عمل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 54 پست
بهش بگم بخاطر تو دارم میام یا هیچی نگم ؟خب نمیشه شرط کنم زشته بنظرم یا نباید برم یا شرط زشته دیگه چه ...

یه نوبت دکتری چیزی جور کن که فقط هفته ای یه روز میاد دکترش. یا یه کار اداری چیزی، نمیدونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره تو روی خودم مادرشوهرم میگه عروس وظیفش هست کار کنه دفعه قبل اونجا بودم خونش کثیف بود برگشت جلو من ...

تو خوشیا دختراشون صدا میزنن تو بدبختیا و مریضیام همه چی میشه وظیفه عروس

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

روم نمیشه بگم اینو دخترش که نیست مرکز استان هست عروسای دیگه هم نمیانجز یکیشون

چرا روت نمیشه وقتی اون روش میشه که ازت توقع داشته باشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

تو خوشیا دختراشون صدا میزنن تو بدبختیا و مریضیام همه چی میشه وظیفه عروس

اره موقع سوغاتی و عیدی و کادو دادن به نوه ها میشه میگن اون دخترمونه فرق داره موقع کوزت کاری میشه میگن نه عروس از خانواده ماست دختر مال بقیه است😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اره موقع سوغاتی و عیدی و کادو دادن به نوه ها میشه میگن اون دخترمونه فرق داره موقع کوزت کاری میشه میگ ...

اره مثلا من میرفتم خواهرشوهرم طبقه پایین مادرشوهرم میشینه وقتی میومد اونجا مادرشوهرم میگفت پاشو براش چایی بیار ..‌ الان یه جاری دارم با مادرشوهرم زندگی میکنه هرکاری میکنه ام شوهرش حاظر نیست خوته جدا بگیرا

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺