2777
2789
عنوان

میخوام برای خودم زندگی کنم دیگه طلاق نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 31 پست
۲۸ سالمه حمایت هم دارم اما شوهرم کارمند بانکه سالانه کلی وام میگیره نمیتونه یکیشو به قول خودش جلوم پ ...

پس بمون غلط کرده اذیت کنه سنی هم نداری ازش بکن خرج خودت کن اگه هم اون بگه نمیخوام باید تمام مهریت رو بده توافق نکنی

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا مطلقه با بچه بود کلا سطح من همه جوره ازش بالاتره چه خانوادگی چه مالی چه زیبایی

خیلی ناراحت شدم شانس نداریم ی عده

حرف حسابش چیه

چرا پشیمون شده

دله؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین گلماستثنا هیچ وقت اصل رو زیر سوال نمییرهاکثرا بخت دوم خیلی خیلی بدتر از اولیه

استثنا و اصل رو کی مشخص میکنه؟؟من فقط یک مورد دیدم بخت دومش خوب نبود.

حداقل ۳۰ نفر شنیدم و دیدم که بخت دومشون عالی بوده 

مهم اینه که آدم درسی که باید از زندگی گذشته گرفته باشه رو بگیره و به خدا توکل کنه خدا هم کمکش میکنه