2777
2789
عنوان

جاري

233 بازدید | 18 پست

بچه ها جاري و برادر شوهرم چند ماهه كه عقد كردن. توي جمع خانواده شوهر كه نشستيم مثلا من شوهرم و خواهر شوهر و بقيه كه هستيم ،جاريم سرشو ميذاره رو شونه برادرشوهرم و بهش لم ميده و مثلا حالا با موبايلش كار ميكنه يا به حرفاي بقيه گوش ميده و ...

به نظرتون اين كارش درسته تو جمع يا من حساسم چون اصلا خوشم نمياد از اين حركتش 

چي كار كنم كه متوجه بشه اين كارش تو جمع خوب نيست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوشم نمیاد ... 

ولی خیلیا دوست دارن و مشکلی ندارن ...

اینکه درست هست یا نه ، از نظر من سطح پایین هست اینجور رفتارها

مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم

شما هرچی بگی اون فک میکنه حسودیت شده بیخیال اوایل همه اینجورین ...خودشون یکی دو بار که دعوا کردن دیگه از این کارا نمیکنن فعلن حق دارن بزار راحت باش چکارشون داری ...مطمعن باش خودش یه روزی متوجه میشه بیخیال عزیزم

من جای شما باشم اصلا اهمیت نمیدم ....

اصلا خودم هم سبک نمیکنم که بخوام حرفی بزنم یا اعتراضی کنم چون به من ارتباطی ندارد..

مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم

منم ازینکارا متنفرم ولی ب شما ربطی نداره بخوای چیزی بهش بگی

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔