2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم علوم تربیتی میتونی وارد آموزش پرورش بشی اگه پارتی داشته باشی

اخه میگن با روانشناسی هم میشه معلم شد و روانشناسی میشه مشاور مدرسه شد بازار کارش بیشتره ولی درسهای سختی داره

بخاطر همین بینش موندم

هر دوش خوبن و دری حدن روانشناسی بازار کارش احتمالا بهتر و علوم تربیتی هم می تونی بدون اینکه استخدامی ...

یعنی اگه روانشناسی بخونم باید ازمون استخدامی بدم ولی علوم تربیتی ازمون نداره؟

یعنی اگه روانشناسی بخونم باید ازمون استخدامی بدم ولی علوم تربیتی ازمون نداره؟

علوم تربیتی واسه مدارس غیر دولتی می تونی بدون استخدامی تدریس کنی  ولی حقوقش کم هست 

علوم تربیتی هم درساش راحت تر هست نسبت ب روانشناسی 

و واسه استخدامی اموزش پرورش اکثرا رشته علوم تربیتی هستند

ولی بازار مار وانشناسی بهتر درساش سخت تر

علوم تربیتی واسه مدارس غیر دولتی می تونی بدون استخدامی تدریس کنی ولی حقوقش کم هست علوم تربیتی هم در ...

مرسی از راهنماییتون تازه فهمیدم علوم تربیتی ازمون استخدامی نداره 

با علوم تربیتی فقط تو. حوزه آموزش و پرورش میتونی شاغل شی، ولی روانشناسی بازار کارش گسترده تره. دروس ...

به نظرت با دانشگاه پیام نور میشه دروسشو قبول شد؟ چون پیام نور غیرحضوری هست و بیشترش تدریس نمیشه

مرسی از راهنماییتون تازه فهمیدم علوم تربیتی ازمون استخدامی نداره

ازمون استخدامی داره ولی برای اموزش پرورش فقط می خواد م

جسارت نباشه بپرسم هدفتون از دانشگاه چیه؟ 

ازمون استخدامی داره ولی برای اموزش پرورش فقط می خواد مجسارت نباشه بپرسم هدفتون از دانشگاه چیه؟

اینده شغلیش برام مهمه میخوام توی مدرسه کارکنم ولی چون ۳۰ سالمه میگم شاید دیر شده باشه بخاطر همین بین روانشناسی موندم وگرنه علوم تربیتی میرفتم

اینده شغلیش برام مهمه میخوام توی مدرسه کارکنم ولی چون ۳۰ سالمه میگم شاید دیر شده باشه بخاطر همین بین ...

هیچ وقت واسه دانشگاه دیر نیست

گلوریا هاشمی اگر اشتباه نکنم فامیلش را ۵۱ سالگی درس خوند ۵۸ سالگی فارغ تحصیل شد 

اگر هدفت فقط معلمی علوم تربیتی گزینه بهتری

هیچ وقت واسه دانشگاه دیر نیست گلوریا هاشمی اگر اشتباه نکنم فامیلش را ۵۱ سالگی درس خوند ۵۸ سالگی فارغ ...

آره برای دانشگاه که دیر نیست بخاطر همین دوباره شروع کردم ولی برای معلم شدن چی دیر نیست به نظرت؟

آره برای دانشگاه که دیر نیست بخاطر همین دوباره شروع کردم ولی برای معلم شدن چی دیر نیست به نظرت؟

ن اصلا تو همین نی نی سایت ی خانم با دوتا بچه فک کنم چهل سالش ازمون داد قبول شد تو شهرشون هم اول شد