زندگی لج و لجبازی نمیشناسه ...بعدم چرا بایددلت بشکنه ،همسرتو که قبلا زن نداشته، اصلا نمیدونه زن داشتن چه معنا داره ،کسی هم متاسفانه تو بیشتر فرهنگ ها به بچهاشون این چیزارو اموزش نمیدن ....
دل شکستن تو زندگی ک میخوای مرد (پسرکوچولوی بی عقل با قد دو متر،وزن۱۰۰) را تربیت کنی معنا نداره، باید پوستت را کلفت کنی و باسیاست و عشوه ودرعین حال یواشکی زور گفتن کار خودتو بکنی .....مردهارو باید علنی بهشون بگی، اینو میخوام،اینکارو بکن ....
ببین من چندساله خودم برای روزای مهم برنامه میریزم چون میدونم همسرم ذوق و هنرشو نداره ...ببین من از الان برای اسفند ک اولدمه ب همسرم زودتر میگم فلان هدیه با فلان کارو میخوام ، هدیه اش را باهم میریم میخریم ، تدارکاتش هم با خودم ،پولش هم با تو، اوایل مخالفبود ولی دید پس من برنمیاد من باخنده و زورکی هم ک شده کارمو میکنم حالا دیگه تسلیمه ....شاید ته دلم بگم کاش کسی رو داشتم خودجوش هنر شاد کردنم را داشت ،ولی وقتی ندارم دنیا ک به ته نیومده ب همه یاد میدم من ارزش دارم و باید برام ارزش قائل بشن ....
حالا بعد گذشت۱۶سال شوهرمن تازه ی ۵سالی هست ی کم خوب شده و میفهممه ک باید چطور رفتار کنه اونم از بس من با خنده بهش اموزش دادم ....بقول مادرشوهرم میگه تو خیلی زبون بازی و علنی هم رک حرفتو میزنی ولی خب چاره چیه مردی ک بلد نیست را باید یادداد دیگه