2777
2789
عنوان

شما به جای من بودید کادو میخریدید

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 46 پست
من که نمی‌دونم ،از خودش باید بپرسیولی تو هم نخری دیگه تولد و تولد گرفتن کلا منسوخ میشه تو زندگی تونو ...

🥲🥲

فقط 43 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

چیزی نخر ، فقط ی شاخه گل بگو دستم خالی بود ....ولی چندوقت دیگه باخنده بهش بگو یادم موند ک ی هدیه بهم ...

پس همینکارو میکنم آخه متاسفانه یک اخلاق بدی که دارم دلم بشکنه دیگه تشت طلا هم بیاره قبول نمیکنم

فقط 43 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین درک و فهمیدن متقابل در بحث های مختلف در روابط خیلی مهمه یا باید خود جوش باشه یا باید ایجاد بشه به نظرم هدف روابطی پایدار و به دور از چالش هست پس گاها لازمه برخوردی بشه که مخاطب هم متوجه موضوع بشه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
منم بگم ببخشید دستم خالیه نمیتونم بخرم؟

نه عزیزم اصلا فقط تبریک بگو 

اگر منتظر هدیه بود بگو اه عزیزم منم دستم خالیه

همین منم گفتن یعنی........

نخری ها فکر می کنه چه گوهیه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

پس همینکارو میکنم آخه متاسفانه یک اخلاق بدی که دارم دلم بشکنه دیگه تشت طلا هم بیاره قبول نمیکنم

زندگی لج و لجبازی نمیشناسه ...بعدم چرا بایددلت بشکنه ،همسرتو که قبلا زن نداشته، اصلا نمیدونه زن داشتن چه معنا داره ،کسی هم متاسفانه تو بیشتر فرهنگ ها به بچهاشون این چیزارو اموزش نمیدن ....

دل شکستن تو زندگی ک میخوای مرد (پسرکوچولوی بی عقل با قد دو متر،وزن۱۰۰) را تربیت کنی معنا نداره، باید پوستت را کلفت کنی و باسیاست و عشوه ودرعین حال یواشکی زور گفتن کار خودتو بکنی .....مردهارو باید علنی بهشون بگی، اینو میخوام،اینکارو بکن ....

ببین من چندساله خودم برای روزای مهم برنامه میریزم چون میدونم همسرم ذوق و هنرشو نداره ...ببین من از الان برای اسفند ک اولدمه ب همسرم زودتر میگم فلان هدیه با فلان کارو میخوام ، هدیه اش را باهم میریم میخریم ، تدارکاتش هم با خودم ،پولش هم با تو، اوایل مخالفبود ولی دید پس من برنمیاد من باخنده و زورکی هم ک شده کارمو میکنم حالا دیگه تسلیمه ....شاید ته دلم بگم کاش کسی رو داشتم خودجوش هنر شاد کردنم را داشت ،ولی وقتی ندارم دنیا ک به ته نیومده ب همه یاد میدم من ارزش دارم و باید برام ارزش قائل بشن ....

حالا بعد گذشت۱۶سال شوهرمن تازه ی ۵سالی هست ی کم خوب شده و میفهممه ک باید چطور رفتار کنه اونم از بس من با خنده بهش اموزش دادم ....بقول مادرشوهرم میگه تو خیلی زبون بازی و علنی هم رک حرفتو میزنی ولی خب چاره چیه مردی ک بلد نیست را باید یادداد دیگه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
فکر نکنم بگه تو این دو سال فقط یک دست لباس برای من خریده همیناگر بگم چیا کردم اینجا دعوام میکنن😂

بیشتر به این رابطه و یک عمر که قراره باهاش زیر ی سقف سپری کنی فکر کن

فقیزترین آدمها هم دوره نامزدی به آب و آتیش میزنن که بتونن مرتب هدیه بخرن و عروسشونو خوشحال کنن

نخر هیچ مردی حتی اگه دستش خالی باشه اگه طرفشو بخواد اینو نمیگه دروغ میگه اگه براش مهم بودی برات هدیه می‌خرید حتی یه چیز کوچولو اینا خودشونو زرنگ فرض میکنن تو زن بودی بااون زن بودنت باز داشتی پول دادی مثلا اون مرده

منم نامزدم نامزدم ایران نیست اما روز تولدم دقیقا به روز قبلش برام پول واریز کرد گفت براتولدت به جای من هدیه بخر تازه هنوز عقد نکردیم خانواده اش هم ایران بودن تک به تک زنگ زدن تولدمو تبریک گفتن اگه کسی بخواد هرکاری می‌کنه اینجوری عادتش نده یا توام چیزی نخر یا بهش بگو از همین الان