2777
2789
عنوان

گول این کاربرای سایت رو نخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 3046 بازدید | 222 پست
گفتم هرکی نفرسته خره.خب بفرست

حوصله کل کل ندارم میبینمت 

خودتو چی دیدی تو کل سایت میخوایی شخصیت منو خراب کنی بعد منم خوب راهمو بلدم میبینمت روزت بخیر 

خواستیم ایدیتو بده اونجا بفدستم

چند روز کاربریم دست خواهرم بود که تعلیق شده هنوزم گاهی میاد 🥰🍻

می خواد بترسونه فقط که استارتر بترسه و تاپیکش رو قفل کنه.

بابا تو چیمیگی چه ترسی من مگه بچم بچه بترسونم هرجور فک میکنی بکن مرگ عزیز صبح دادگاه بودم ندشتم خدمات قضاییم ثبت کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله کل کل ندارم میبینمت خودتو چی دیدی تو کل سایت میخوایی شخصیت منو خراب کنی بعد منم خوب راهمو بلدم ...

راست میگی کل کل کردن واقعا دارم یعنی وقتمو هدر میدم.خواستم بقیه سرشون کلاه نره همین خداروشکر بقیه مثله من احمق نیستن بخاطر دعانویس سرشون کلاه بره

@niniyar‍ نمیخوایی عزیزم رسیدگی کنی ؟ من که رفتم پلیس فتا باید ثابت کنه من ازش کلاهبرداری کردم که تو ...

شما هم بارها دیدیم توی تاپیک ها در حال تبلیغ.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16986981/کسی-بلده-فاال-بگیره-ایا?postId=395268355

@niniyar‍ نمیخوایی عزیزم رسیدگی کنی ؟ من که رفتم پلیس فتا باید ثابت کنه من ازش کلاهبرداری کردم که تو ...

جدی شکایت کردید؟ خیلی خوب میشه چون فتا خوب رسیدگی میکنه به کسانی که دعانویس معرفی میکنن کلا برای جمع کردن بساط دعانویس و فالگیرا خوب عمل میکنن

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

جدی شکایت کردید؟ خیلی خوب میشه چون فتا خوب رسیدگی میکنه به کسانی که دعانویس معرفی میکنن کلا برای جمع ...

بله خب ثابت کنه عزیز من بره شکایت کنه ثابت کنه 

جدی شکایت کردید؟ خیلی خوب میشه چون فتا خوب رسیدگی میکنه به کسانی که دعانویس معرفی میکنن کلا برای جمع ...

ایشون این موقع ها وقتی اسمش می برن که میگن تبلیغ می کنه شروع می کنه به تگ نی نی یار و تهدید پلیس فتا تا طرف مقابل بترسونه.

ایشون این موقع ها وقتی اسمش می برن که میگن تبلیغ می کنه شروع می کنه به تگ نی نی یار و تهدید پلیس فتا ...

اگر خودش دعانویس معرفی کرده باشه اول به خودشون رسیدگی میکنن 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

نینی یاز عزیز.خودش دعانویس تبلیغ کرده بعد رفته شکایت کرده؟😐

بله خب ثابت کنه عزیز من بره شکایت کنه ثابت کنه

مگه شما شکایت نکردید؟ ثابت نمیخواد وقتی شما شکایت کنید رسیدگی میکنن و متوجه میشن حق با شماست یا نه پستهاتون هست و پیام خصوصی ها حتی اگر پاک کرده باشید

بقیه کاربریهایی که نوشتین رو اصلا نمیشناسم. ولی الهه جعفری تاپیکاشو خوندم مطالب خوبی هم میذاشت. به ن ...

سلام زهرا جان خوبی عزیزم ؟

با کاربری قبلیم پارسال باهم حرف میزدیم یوقتایی .

خواستم حالتو بپرسم ...

یه مشکل بزرگی برام پیش اومده ممنون میشم اگه قابل بدونی من و برام دعا کنی ...

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️