2777
2789

سلام صبح همگی بخیرباشه،بچم شیش سالشه وقتی نوزاد بود یادمه اصلاپوشکشو خیس نمیکردتاصبح سابقه شب ادراری نداشته چندروز پیش تو پیش دبستانی بچه هارو اذیت کردخانمش بهم تذکرهای منم اومدم خونه دعوای بدی باهاش کردم امانزدمش خدامنو بکشه ازبعد اون دوشنبه پشت سرهم شب ادراری گرفته چیکارکنم،سردی به بدنش غلبه کرده یا استرس داره؟چیکارکنم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم تا حتی بعد ده سالگی شب ادراری داشتم ، مال سردی بدنم بود و البته یکمم ارثی بود چون بابامم به گفته مامانجونم اینجوری بوده 

برا بچه شماهم سعی کن بهش استرس وارد نکنی ، سردی بدنش رفع کن اگ درست نشد برو دکتر

خدایا بسهه دیگهههه ...

روانش رو بهم ریختی. خودت خداب کردی خودتم باید درستش کنی وکتر به من گفت از استرسه و بیشتر به روان برم ...

خدامنو بکشه،آخه شوخیا خطرناک میکرد شیطونه خانمش بهم گفت منم تو خونه دعوای بدی باهاش کردم ازاون شب اینجوری شده چیکارکنم؟؟

بچه رو ترسوندی!!!!

اون پسر بچه ۱۲ ساله شیرازی رو ندیدی بخاطر تنبیه معاون مدرسه خود.کشی کرد.

دست از تنبیه و توبیخ بچه ها برداریددددددددد🤬🤬🤬🤬

چرا یک بچه باید اینقدر از مادرش بترسه که دچار شب ادراری بشه.

آره چون خیلی سرکلاس شیطونی میکرد بچه هارو اذیت میکرد تو خونه دعواش کردم الان چیکارکنم؟

علت کارهاش رو بپرس نیازی ب دعوا نیست ، بچه الان باید تربیت بشه ، اگه علاعمی نداشته باشه چجور کمکش کنه برای بهبود ؟

من خودم تا حتی بعد ده سالگی شب ادراری داشتم ، مال سردی بدنم بود و البته یکمم ارثی بود چون بابامم به ...

منم این چند روزه میگم پوکی استخوان نگیره شیرزیاد بهش دادم،  دعواشم کردم اینجوری شد 

هیچ وقت تو این شرایط تنهاش نزار 

چرا دعواش کردی 

بچه رو نابود کردید 

اینم شد نتیجه ش 

هر کی هرچی گفت باور می‌کنی 

از کجا معلوم حق با بچه تو نبوده 

سریع چشم بسته بچه رو قضاوت کردید 

به تربیت خودت شک داری 

من برای بار اول که معلم از بچم شاکی شد 

گفتم تا بچم تعریف نکنه چی شده 

نمیتونم حرفی بزنم 

ودرضمن اینقدر به تربیت دخترم اطمینان دارم که بعید می‌دونم همچین چیزی صحت داشته باشه 

از کجا معلوم اون معلم مریض نباشه 

در آخر خود معلم زیر سوال رفت 

به مدیر و ناظم هم گفتم 

آدم شد تا آخر سال مراقب رفتارش باشه 

بچه رو ترسوندی!!!!اون پسر بچه ۱۲ ساله شیرازی رو ندیدی بخاطر تنبیه معاون مدرسه خود.کشی کرد.دست از تنب ...

بامداد میزدبه بچه ها ترسیدم بلایی سربچه های مردم بیاد دعواش کردم😔اما نزدمش