2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسموم شده.

اشکال نداره.

خوبه ک بالا آورده.

چک کن تب نداشته باشه.

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

به پهلو بخوابونش و دل بیدار باش 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

چیزی نخورده آخه

شام نخورده؟؟؟

عصرونه؟؟

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

دو قاشق شام خورد بعدم میوه دیگه چیزی نخورده

میوه چی؟؟نارنگی اگه خورده از نارنگیه

آره، این حالت که بچه ناگهانی وسط خواب بالا میاره، چند تا علت شایع داره — و بعضیاش بی‌خطرن ولی بعضیا نیاز به دقت دارن 👇

---

🌙 علت‌های معمولی‌تر (و اغلب بی‌خطر):

1. ویروس معده‌ای (گاستروانتریت) — خیلی شایع بین بچه‌هاست، مخصوصاً اگه تو مهد یا جمع بوده.

معمولاً قبل یا بعدش ممکنه تب، بی‌حالی یا اسهال هم بیاد.

2. پرخوری یا خوردن غذای سنگین قبل خواب

مثلاً شیر زیاد، غذای چرب یا شیرینی ممکنه باعث تهوع شبانه بشه.

3. سرفه یا خلط زیاد

بعضی بچه‌ها وقتی خلط زیادی تو گلو جمع میشه، موقع خواب بالا میارن.

4. رفلکس معده (برگشت اسید)

مخصوصاً اگه قبلاً هم گاهی شب‌ها حالت تهوع یا سرفه خشک داشته.

5. ترس یا بیداری ناگهانی (کابوس، تب)

بعضی وقتا بچه‌ها موقع تب یا کابوس بالا میارن بدون اینکه بیماری جدی باشه.

---

⚠️ ولی حتماً حواستون باشه به این نشونه‌ها:

اگر هرکدوم از اینا هست، باید زودتر ببینش دکتر یا اورژانس کودکان:

دوباره داره بالا میاره یا مایعات رو هم نگه نمی‌داره

رنگ استفراغ سبز، زرد یا خونی

بی‌حال یا گیج شده

تب بالا، سفتی گردن، گریه بی‌وقفه

خشک شدن لب و دهان، یا ادرار نکردن

---

👶 فعلاً چی کار کنه:

بذار استراحت کنه و بدنش آروم شه.

حدود ۳۰–۴۵ دقیقه هیچ چیزی بهش نده.

بعدش با جرعه‌جرعه آب سرد یا محلول ORS شروع کنین.

اگه نگه داشت، بعدش کم‌کم مایعات سبک (مثل سوپ رقیق یا آب برنج) بدین.

اگر دوباره استفراغ کرد یا بی‌حال شد → حتماً دکتر.

---

می‌خوای من کمک کنم حدس بزنیم از کدوم علت محتمل‌تره؟

بگو لطفاً:

قبل خواب چی خورده بود؟

تب یا سرفه یا اسهال داره؟

چند بار بالا آورده؟

چت جی بی تی میگه