2777
2789
عنوان

گشادی واژن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7746 بازدید | 139 پست
اره زیاد بود سرشم بزرگ من که از حال رفتم نمیتونستم همکاری کنم با کاپ کشیدن انقد شکممو فشار میدادن نا ...

تو سونو که گفتن وزن چقده چرا سزارین نکردی این دکترا که مهم نیس براشون و اصرار زیادی به طبیعی دارن خودت باید بفکر جونت باشی

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دکتر احمقی. داشتی که سزارینت نکرده!

سزارین نمیکنن ک 

بچه اول منم 4 کیلو بود طبیعی 

بیمارستان خصوصی درجه یک

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

عزیزم دختر منم نزدیک ۴ کیلو بود منم زایمانم طبیعی بود عجله نکن اصلا به مرور درست میشه ...برای اون هوا هم که گفتی دکتر من گفته بود نمیدونم چه جوری توضیح بدم امیدوارم متوجه شی میگفت در طول روز هروقت فرصت کردی خودتو قشنگ سفت کن وهمیشه تمرین کن خیلی تاثیرگذار بود

فقط اونا که میگن با بخیه زایمان طبیعی تنگ تر از قبل میشه😑خشتک پاره رو هر چقد بدوزی باز نخ ها باز می ...

دقیقا... با بخیه چندبار اول شاید تنگ باشع بعدش وا میره... محاله با بخیه بشه عین قبلش... ی بچه از اون تو در اومده طبیعیه گشاد بشه

عزیزم دختر منم نزدیک ۴ کیلو بود منم زایمانم طبیعی بود عجله نکن اصلا به مرور درست میشه ...برای اون هو ...

واقعا؟باشه از الان شروع میکنم 

تا کی درست میشه اخه؟🥺شکممو با کمربند محکم ببندم؟

ای وای🤕ابجیم دیشب میگفت جوشونده پوست انار جوابه بنظرت اوکیه استفاده کنم یا عوارضی میاره؟برا عفونت چ ...

شما تازه زایمان کردید 

اون باد و .. هم عادی هست چیز عجیبی نیست ! 

اون بادها و حس گشادی هم به خاطر اینه که بدنتون سرد شده 

یعنی رحم تون نیاز به تقویت و گرمی داره !!!

اصلا هم جلوی هنسرت اعتماد به نفست رو از دست نده! 

خیییلی زود جمع و جور میشه 

والا من یادم میاد منم مثل شما شده بودم با این که سزارین بودم چقدرر به این باد خندیدم ..  بعد شما ناراحتی ؟؟ 

کاملا عادیه نگران نباش 

یه آجر بزار رو بخاری گرم شد بشین روش 

یا یه کیسه نمک بزار توپارچه نخی گرم شد بشین روش 

بعد خودت می بیتی باد ازت خارج میشه و رحم گرم میشه و .. 

تو سونو که گفتن وزن چقده چرا سزارین نکردی این دکترا که مهم نیس براشون و اصرار زیادی به طبیعی دارن خو ...

همیشه وزن این سونوها قابل اعتماد نیس برای خودمن سونو اخر وزن بچه رو نوشته بود ۲۳۰۰ اینا دکتر گفت وزن بچه کمه زایمانت راحته ولی وقتی دنیا اومد نزدیک ۴ کیلو بود

درد سزارین هست ولی خوبیش به اینه دم و دستگاه پایین سالم میمونه کامل😅😂

اگ بری جای خیلی خوب سزارین ی درصدم درد نداره...

اونایی ک میگن درد داره رفتن دولتی یا نیمه دولتی

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....