2777
2789
عنوان

از موفقیت دوستم حالم بد شده

181 بازدید | 7 پست

نه بخاطر اینکه اون موفق شده نه 

بخاطر اینکه خودم نتونستم تو رشتم به جایی برسم 

با هم آزمون وکالت دادیم هر دوتامون اون سال قبول نشدیم 

اما من ازدواج کردم و از اون دختر جدا شدم و ازش خبری نداشتم  

در نهایت بعد هشت سال جنگیدن با همسر امسال تصمیم گرفتم جدا بشم 

برای گرفتن طلاقم دنبال وکیل بودم  که اتفاقی اون دوستمو تو جایگاه وکیل دیدم 

حالا از شرایط اون موقعش در این حد بگم که دوستم برای در آوردن پول کتاب حتی تن فروشی هم می‌کرد که بتونه درس بخونه 

ای دریغا از جوانی من که به پای یه آدم اشتباه سوخت و دود هوا شد 

فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم 

تن فروشی میکرد برا پول🥺

این همه راه

اونم همچنین راه درست نرفته 

شما باز ازدواجت ناموفق بوده 

تن فروشی هیچ توجیحی نداره بخدا 

موفقم شده ولی ن از راه درست 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تن فروشی میکرد برا پول🥺این همه راهاونم همچنین راه درست نرفته شما باز ازدواجت ناموفق بوده تن فروشی ه ...

من همیشه فکر میکردم چون این کارو میکنه هیچ وقت موفق نمیشه اما الان با یه آدم خوب آشنا شده دفتر زده و یه زندگی با رفاه رو داره

اگه تن فروشی کرده البته به گفته شما تهمت نزنم .اون جایگاهش ذره ای ارزش نداره .وقتی انسانیتشو فدای جایگاهش کرده کجاش موفقیت محسوب میشه .حجب و حیا با ارزشترین دارایی یه زنه

اگه تن فروشی کرده البته به گفته شما تهمت نزنم .اون جایگاهش ذره ای ارزش نداره .وقتی انسانیتشو فدای جا ...

بله متاسفانه این کارو می‌کرد 

من همیشه فکر میکردم چون این کارو میکنه هیچ وقت موفق نمیشه اما الان با یه آدم خوب آشنا شده دفتر زده و ...

چجوری؟ طرف مقابلش میدونه؟ 

ببین تن فروشی خیلی بده دوستت چطور این کارو کرده من نمیدونم ادم بره نظافت چی شه شرف داره ب این کار

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏