2777
2789
عنوان

اسکرین شات های پیام خاستگارم چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 25 پست

آفرین بهترین کارو کردی

10 برابر بدتر از خودش رفتار کن، دلت نسوزه حداقل

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفاوت سنی خیلی زیاده

تو زندگی درک نمی‌کنید همو

این دیر جواب دادنام نمونش

🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷

تفاوت سنی خیلی زیادهتو زندگی درک نمی‌کنید همواین دیر جواب دادنام نمونش

دیر جواب ندادنش که واقعا نشونه بی شعوری دوهفته س شمارمو داره هفته ای یه بار عشقش بکشه پیام میده 

آره خودمم حس میکنم 

دیر جواب ندادنش که واقعا نشونه بی شعوری دوهفته س شمارمو داره هفته ای یه بار عشقش بکشه پیام میده آره ...

موافقم

ولی خب درک نمیکنه که ممکنه ناراحت بشی

🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷

میدونی چیه یه عمر هر کار کنی میگه بچه س ولش کن اینم نمونه ش

متوجه نشدم

یعنی ممکنه در اینده اون اقا به شما بگه بچه اس و روت حساب باز نکنه؟

متوجه نشدمیعنی ممکنه در اینده اون اقا به شما بگه بچه اس و روت حساب باز نکنه؟

اره دیگه الانم همینه با خودش گفته ولش بچه س بزار هر وقت دلم خواست پیام بدم بهش برم ببینمش چون خودش اون اول راضی نبوده واسطه راضی کرده مثل من واسطه میرفت رومخم

اره دیگه الانم همینه با خودش گفته ولش بچه س بزار هر وقت دلم خواست پیام بدم بهش برم ببینمش چون خودش ا ...

خداروشکر به موقع متوجه شدی