2777
2789

حالم اصلن خوب نیست دوست پسرم ولم کرده از دوست داشتنم سو استفاده کرد هرکاری دلش میخاست باهام کرد الان هم منو ول کرده ب من ی حرف زشت گفته 😭😭😭ولی من اونو خیلی دوست دارم تو عذابم همش به این فکر میکنم اگه ازدواج کنه من چیکار کنم چجور تحمل کنم حالم خیلی خرابه میخام برم قرص برنج بخرم بخورم بمیررررررم راحت بشم 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جهنم که ازدواج کنه، خودتون میگید هر کاری دلش خواست باهاتون کرده و به شما حرف زشتی زده، خب از همچین کسی چه انتظاری دارید؟ من مطمئنم با هر کسی هم ازدواج کنه طرف رو بدبخت میکنه.

واقعا تا کی قراره خودتون رو گول بزنید؟!

بله عزیزم من اصلن از اون دخترا نیستم اولین بار هم با اون بوده نمیدونم چرا ولم کرده

معذرت میخوام میپرسم الان بکارت داری؟ببین آروم باش.خدا ازاون نمیگذره.زمان که بگذره بهترمیشی.خودتو سرگرم کن. توکلت بخداباشه

معذرت میخوام میپرسم الان بکارت داری؟ببین آروم باش.خدا ازاون نمیگذره.زمان که بگذره بهترمیشی.خودتو سرگ ...

خدا خدای اینجور آدما هست خدا اگه منو دوست داشت این اتفاقا برا من نمیفتاد 😭من تا نمی‌رم حالم خوب نمیشه

ببین میدونم برات سختت خودتم اشتباه کردی  ولی به گذشته نمیتونی برگردی همین که اشتباه خودتو قبول کنی دیگه در آینده تکرارش نکنی خوبه اون آدم درست حسابی نبوده وگرنه این کار نمیکرد حالا اگر واقعا قرص خریدی همین الان بندازش تو ظرفشویی آب بگیر روش

قرص برنج مرگ زجرآوره 

بعدا برای اینکه حالت بهتر بشه برو پیش مشاوره