2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به جمالت ...ميخواستم بدونم دوستان تا حالا اينطوري شدن ...بگن چطوري ميشه ازشر افسردگي خلاص شد

من هفت سالع افسردگی دارم،بدتر از مرگه،میشی ی مرده ی متحرک به ظاهر زنده،همه زندگیت به هم میریزه میشی ی آدم دیگه ،هیچی حالتو خوب نمیکنه دیگه چشمات مث قبل دنیارو روشن و قشنگ نمیبینه همه چی برات تاریک و عادیه،اززندگیت لذت نمیبری ی مدت همش کارت گریست ی مدت نمیتونی گریه کنی ی روز خوبی سه روز بد،بدنت انقد خستس انگار کوه کندی،حوصله هیچکسو نداری حتی شوهرت ک ی روزی بهترین لحظه هارو باهاش تجربه کردی حوصله بچتو نداری همونی ک لحظه شماری میکردی ک بیاد تو دلت بعد ب دنیا بیاد و باهاش ی دنیای جدیدتر و بسازی،بازم بگم😢😢

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
من هفت سالع افسردگی دارم،بدتر از مرگه،میشی ی مرده ی متحرک به ظاهر زنده،همه زندگیت به هم میریزه میشی ...

من فقط از دوري يك نفره كه اينطوري افسرده شم ...رابطمون داره تموم ميشه ...لطفا دعام كن