2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بعضی مواقع مردا با هم کل کل دارن میخوان بگن تونستیم مخ بزنیم یا جلوی هم پز بدن که اره ما هم با وجود زن جرات داریم از این غلطا بکنیم مثلا جو اداره ها و دانشگاه و اینا اینطوری هست 

از نظر روانشناسی بگم خیلی چیزا. 

من ارشد بالینی دارم. اتفاقا یکی از بچه هامون موضوع یه کنفرانسش عوامل خیانت بود

ذات فقط یه گزینه خیانته. خیلی چیزها توش دخیل هست

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

ذات خراب زنی که میوفته دنبال مرد و سعی در اغوا کردنش میکنه کلا یه جایی خوندم گفته بود اینقدر سخته به اغوای زنان جواب رد دادن که دو نفری هم که جواب رد دادن پیامبر شدن و کلی مورد لطف خدا قرار گرفتن

چیزای دیگه رو هم میشه بگید

لطفا بدون گارد گرفتن بخون، اینا حاصل تحقیقات روی کلی زندگی با استناد علمی هست :

استاد ما میگفت توی خیانت معمولا ۵۱ درصد خیانت کار مقصره ۴۹ درصد خیانت دیده. این یه عدده که نشون بده سهم خیانت دیده هم کم نیست

اختلاف فرهنگی که باعث بشه نتونن با هم بدون تعصب صحبت کنن

مشکلات و تنگناهای مالی

اختلاف توی سطح تحصیلات

اختلاف توی فاکتور های شخصیتی

توجه نکردن به مشکل طرف مقابل وقتی میخواد باهات صحبت کنه و آرامش بگیره

و 

و

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

لطفا بدون گارد گرفتن بخون، اینا حاصل تحقیقات روی کلی زندگی با استناد علمی هست :استاد ما میگفت توی خی ...

منم میخوام این موضوع رو بدونم چون میدونم خب کسی که خیانت میبینه هم شاید بعضی جاها مقصر باشه میخوام بدونم چی باعث میشه خیانت ببینه

منم میخوام این موضوع رو بدونم چون میدونم خب کسی که خیانت میبینه هم شاید بعضی جاها مقصر باشه میخوام ب ...

خیلی وقت ها میبینی طرف ده پونزده سال بدون خیانت زندگی کرده، این دلایل خیانتش فرق میکنه با کسی که ماه اول ازدواجش خیانت کرده. اکثرا توی دسته اول هستن. یعنی زندگی به مرور خراب شده نه یه شبه. نه فقط بخاطر ذات خراب آدم