نمیشه قشنگم...مگه همه ساعت کاری و شدت کارشون یکیه ک حقوق ها یکی باشه، مگه همه سطح سوادشون و شغلشون و جایگاهشون یکیه ک یه جور باشه ...فقط باید دعاکنیم منجی عالم بیاد و زندگی های همه را سروسامان بده و بخصوص برامون دعاکنه
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیشه قشنگم...مگه همه ساعت کاری و شدت کارشون یکیه ک حقوق ها یکی باشه، مگه همه سطح سوادشون و شغلشون و ...
فقط همین؟ بشینیم و فقط نگاه کنیم که غارت و چپاول کنن مارو به خاک سیه بنشونن مارو و ما فقط و فقط دعا کنیم خدایا یکیو بفرست چون خودمون عرضه نداریم؟ بیخود نیس خدا محل سگ بما نمیده
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
زن بابای مامانم داره باورکن حتی بیشتر از دوکیلو .....عاشق و دیوانه طلاس، از بچگی میخریده، حتی مامانم میگه بچهاش(دایی و خاله هام ) ک کوچک بودن و پدربزرگم بهشون هفتگی پول میداده ازشون ب زور میگرفته و طلا میخریده☹️ الان فک کنم ب هرکدومشون نیم کیلو بیشتر برسه
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....