2777
2789
کاش این اوضاع واسه همه ی جور بود

نمیشه قشنگم...مگه همه ساعت کاری و شدت کارشون یکیه ک حقوق ها یکی باشه، مگه همه سطح سوادشون و شغلشون و جایگاهشون یکیه ک یه جور باشه ...فقط باید دعاکنیم منجی عالم بیاد و زندگی های همه را سروسامان بده و بخصوص برامون دعاکنه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درسته ولی خیلی شکاف طبقاتی زیاد شده

متاسفانه همینجوره ....پول روی پول میاد و ندار ندار تراز قبل ....

بخوای شوخی کنی باید بیشتر بگی مثلا ۱۰ تا خونه‌ و... ، نه دو تا

همون دو کیلو طلا الان خودش یع شوخی حساب میشه🥺

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
نمیشه قشنگم...مگه همه ساعت کاری و شدت کارشون یکیه ک حقوق ها یکی باشه، مگه همه سطح سوادشون و شغلشون و ...

فقط همین؟ بشینیم و فقط نگاه کنیم که غارت و چپاول کنن مارو به خاک سیه بنشونن مارو و ما فقط و فقط دعا کنیم خدایا یکیو بفرست چون خودمون عرضه نداریم؟ بیخود نیس خدا محل سگ بما نمیده

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

حالا اینا به کنار، چرا اینترنت انقد خرااااااااابه🤯 یه هفتس هرروز داره گــ تر میشه چرا انقد آزار میدن مردم رو چرا دست از سرمون بر نمیدارن 😭

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

فقط همین؟ بشینیم و فقط نگاه کنیم که غارت و چپاول کنن مارو به خاک سیه بنشونن مارو و ما فقط و فقط دعا ...

ن عزیزم من هفته پیش سر همین موضوع کاربری سال۹۱ داغون شد 🤣 بیخیال 

همون دو کیلو طلا الان خودش یع شوخی حساب میشه🥺

زن بابای مامانم داره باورکن حتی بیشتر از دوکیلو .....عاشق و دیوانه طلاس، از بچگی میخریده، حتی مامانم میگه بچهاش(دایی و خاله هام ) ک کوچک بودن و پدربزرگم بهشون هفتگی پول میداده ازشون ب زور میگرفته و طلا میخریده☹️ الان فک کنم ب هرکدومشون نیم کیلو بیشتر برسه 

ن عزیزم من هفته پیش سر همین موضوع کاربری سال۹۱ داغون شد 🤣 بیخیال

شرمنده نمی‌خواستم بهتون بپرم اوضاع اینترنت باعث شده دیگه خون به مغزم نرسه از همه کس و همچیز خسته شدم اینجا هم بعضیا دورازجون ژاژ میگن کله‌م عصبی میشه😞

زن بابای مامانم داره باورکن حتی بیشتر از دوکیلو .....عاشق و دیوانه طلاس، از بچگی میخریده، حتی مامانم ...

انشاله براشون پر برکت باشه...من که چند ساله جون میکنم،همش ۷۰ گرم شده😆

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
انشاله براشون پر برکت باشه...من که چند ساله جون میکنم،همش ۷۰ گرم شده😆

انشاالله ....لامصب خسیسه گذاشته بمیره بعد تقسیم کنه ...بیچاره بچهاش ک چشم انتظارن🤣 

اون زمانها با پول توجیبی بچه بچها بستنی و اجیل طلا میخریده حالا ک نشده ...

انشاالله خیر همون ۷۰گرم را ببینی