2777
2789
و دوباره این شکست ها را تجربه می کردید؟ یا می خواهید در آینده از تجربه شون استفاده کنید؟

ببخشید در خواس منو قبول کنید کل ماجراهامون میخوامتو خصوصی بگم اینجا رو مناسب این کار رو نمیدونم

اندوه کسی را نکشت،اما ما را از همه چیز تهی ساخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موضوع مفصله 

من و خانواده شوهرم یکجا زندگی میکنیم با خواهر شوهر و برادر شوهرم تو یک ساختمان هستیم موضوع از این قرارها که 

پدر شوهر من چند سالیه که یک ماشین  خریده به نام مادرشوهرش در واقع این یک ماشین زاپاس هست که همه‌ی خانواده میتونن ازش استفاده کنن ، که  ۸۰درصد مواقع دست خواهرشوهرمه ، ۱۰دصد دست من و ۱۰ درصد دست بقیه اعضا 

و کارهایی مثل مکانیکی و... ماشین و شوهر من انجام میده

الان چند روزیه که شوهر من ماشین خودشو فروخته وقتی کلید ماشین زاپاس و خواسته خواهر شوهرم با لحن بدی باهاش حرف زده و این شده اختلاف

اینم بگم خواهر شوهرم اخلاقش طوریه که با همه اختلاف داره 

من دیروز بر حسب اتفاق که وسیله ای رو باید از خوار شوهرم می‌گرفتم رفتم دم درشون حرفاشو با برادرشوهرم شنیدم 

که خواهر شوهرم به برادر شوهرم می‌گفت من می‌خوام این ماشین مال من بشه و به نام من بخوره 

در واقع برادر شوهرم و واسطه می‌فرستاد پیش پدرشوهرم که ماشین و به نامش بزنن

الان من این حرفایی که شنیدم و به شوهرم بگم؟

من می‌خوام بگم بهش ولی از این میترسم که بعداً آدم بده من بشم

موضوع مفصله من و خانواده شوهرم یکجا زندگی میکنیم با خواهر شوهر و برادر شوهرم تو یک ساختمان هستیم موض ...

فعلا صحبتی نکن تا فایل های کمالگرایی عاطفی بین زوجین را در تلگرام کانال روانشناسی ایرانیان گوش کنی بعدش خودت متوجه می شی که جواب این گونه سوالات و بهترین راهکار چیه.

iranians_psychology 

روانشناس

لطفاً یه جواب واضح به من بدید شما اگر جای من بودید چیکار میکردی ؟

در این شرایط چیزی نمی گفتم. اگر قصدشون را علنی کنن که همه می فهمن. اگر شما جای من بودید حتما می گفتید چون قبلش رابطه را ایمن کرده بودید.

روانشناس