2777
2789
عنوان

هاچ لند و عسل تقلبی گران قیمت

60 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها یه بنده خدایی پدرش بیماره از من خواست براش یه عسل اصل پیدا کنم منم گول تبلیغات رو خوردم و عسل دیابتی از هاچ لند خریدم که متاسفانه عسل کاملا تقلبی رو به قیمت یک میلیون و هشتصد هزار تومن فروخت من وقتی عسل رو تحویل اون بنده خدا دادم بازش کرد دورش کفی بود و عسل خیلی زیاد کش میومد انگار آب‌نبات آب شده بود که اصلا کش اومدنش تموم نمیشد به هاچ لند زنگ زدم و گفتم اونم گفت نه این عسل اصله گفتم حلال نمیکنم چون اون بنده خدا هم برنداشت و پولش رو من قبل تحویل پرداخته بودم حالا هم روی دستم مونده

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

فقط آزمایشگاه میتونه بگه عسل اصله یا نه، ضمنا کف کردن کنار عسل  آغاز رس بستن عسله که معمولا بین ۴ تا ۶ ماه بعد از تولید عسل اتفاق میفته

البته که یک و هشتصد خیلی نامردیه، 

این عسل رو که زنبور از گیاه بوقناق تغذیه کرده و افراد دیابتی کمی بیشتر از عسل معمولی میتونن‌ بخورن نه اینکه خیلی بتونن بخورن

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

فقط آزمایشگاه میتونه بگه عسل اصله یا نه، ضمنا کف کردن کنار عسل آغاز رس بستن عسله که معمولا بین ۴ تا ...

بخدا از ناراحتی شب و روز هزار بار میگم ای کاش گول تبلیغات دروغش رو نخورده بودم قشنگ ده برابر چسب مایع کش میاد یعنی  مشخصه جوشانده شده لعنت بهشون که فقط بفکر کلاه گذاشتن سر دیگرانن

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.