2777
2789
عنوان

بچها معنی این حرفا یعنی چی

63 بازدید | 9 پست

من ۲۳سالمه با اینکه تا این سن رسیدم کلا اعتماد به نفسم خوب نیست

یعنی از همون بچگی میگفتن تو شبیه مادرت نیستی اما خواهرت چرا مادرم خوشگله ماشاالله 

تا الان این حرفو شنیدم میگن فکر کنم با عمه هاش بردن اخه خودت ماشاالله خیلی خوبی 

یعنی منظورشون اینه من زشتم درسته؟من کلا خودم قیافم یچیزی جداس از همه شییه عمه هامم نیستم 

من بخاطر حرفای که تو بچگی شنیدم و اینجور حرفایی اصلا اعتماد به نفس مستقیم حرف زدن با کسی ندارم یا مثلا جایی رفتم گفتن مادره از خودت خیلی خوشگل تره 

من خیلی کیف میکنم مادره  خوشگلی دارم 

اما قلبمم میشکنه بچه بودم خیلی گریه میکردم اما الان فقط میخندم

قیافمم معمولیه امروزم یکی از دوستای مادرم اومد گفتم مادرم اینجا نبود بره یه امانتی ازش بگیره گفتم مادر من نمیرم چون حس کردم این حرفو میگه تا اینکه شب زنگ زد این خاطرات باز تکرار شد 

کاش میشد میتونستم عکسمو بزارم اما بخاطر تاپیکام نمیتونم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم زیبایی درونی نه ظاهریباید خودت رو دوست داشته باشی و بپذیریش

خب وقتی حتی اطرافیان خودم از بچگی همیشه بهم گفتن زشت چطور‌میتونم اعتماد به نفس داشته باشم یا روی خودم کار کنم 

الان یکم تغییر کردم کسی مثلا ازم تعریف میکنه اصلا باورم نمیشه

خب وقتی حتی اطرافیان خودم از بچگی همیشه بهم گفتن زشت چطور‌میتونم اعتماد به نفس داشته باشم یا روی خود ...

میدونم با این حرفا اعتماد به نفس و عزت نفس و ازت گرفتن ولی باید روی خودت کار کنی خودت و دوست داشته باشی و بدونی برای حرف مردم زندگی نمیکنی دست تو نبوده و دخالتی توش نداشتی ولی میتونی روی شخصیتت اونقدر کار کنی که زیبایی درونت ادمارو جذب کنه نه قیافه

نترس قایقِ من؛موجی که غرق نکند،بالاترمان می‌برد‌:)✨🌿

میدونم با این حرفا اعتماد به نفس و عزت نفس و ازت گرفتن ولی باید روی خودت کار کنی خودت و دوست داشته ب ...

بنظرتون من چطور میتونم رو خودم کار کنم چه راه‌هایی داره؟؟

بعد خواهر خودت میدونی تا قیافت خوب نباشه اجازه حرف زدنم بهت نمیدن😅

بنظرتون من چطور میتونم رو خودم کار کنم چه راه‌هایی داره؟؟بعد خواهر خودت میدونی تا قیافت خوب نباشه اج ...

کتاب بخونی پادکست گوشی بدی در این زمینه کلاس فن بیان بری یا سعی کنی کم کم تو جمع حرف بزنی

و اطلاعاتت بالا باشه که بتونی صحبت و به دست بگیری و به نظرم اصلا ربطی به قیافه نداره باید حرفی واسه گفتن داشته باشی این مهمه.

نترس قایقِ من؛موجی که غرق نکند،بالاترمان می‌برد‌:)✨🌿