2777
2789
عنوان

نامزدم دوهفتس غیبش زده دنبال کیس جدید باشم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری نبودم بعد طلاقم که خیلی اذیت شدم و همه جور خیانت دیدم ،دیگه تصمیم گرفتم هیچکسو جدی نگیرم

عاا میگم پس زخم خورده ای برای همینه 

میگم آخه الان باید غصه میخوردی مثله بقیه اینقد قوی بودن درس گرفتن میخاد

آبجی دعا کن منم بعد طلاقم مثله تو بشم من خیلی ضعیفم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
پس بیخیالش شو نخواسته بهت چیزی بگه شاید روش نشده یا نخواسته دلتو بشکونه بگه دوست نداشتم باهات باشم و ...

کاش میگفت بهتر از این بلاتکلیفی بود 

اخه موندم چرا چندبار اولی که بیرون رفتیم هی میگفت پسندیدمت ازت خوشم اومده

تو الان فکر میکنی با اینکار داری سرتو گرم میکنی 

ولی در واقع با هرکدوم از این روابط نافرجام ، داری بیشتر به خودت آسیب میزنی

نمی تونی تنها بمونی چون طاقت روبه رو شدن با خودتو نداری ، چون طاقت دیدن شرایطتو نداری، فقط میخوای یه چیزی باشه که حواستو از تلخی های زندگیت پرت کنه ، درحالی که خودتم میدونی که اون تلخی ها جزو واقعیت های زندگیت هستن

یه مدت به خودت زمان بده . بزار با همه چی کنار بیای . این واکنشی که روح و روان تو به طلاق و خیانت دیدنت داشته واکنش مناسبی نیست و نشون میده تو هنوز به شکل درستی با اتفاقات زندگیت کنار نیومدی

حیفه آدمی مثل تو که تازه اول راه زندگیشه و فرصت های خوبی پیش روشه ، این شانس خوب زندگی کردن رو به خاطر بازی با پسرا از دست بده 

اولا سعی کن در تنهاییت خودتو بپذیری و همه چیز رو برای خودت حل کنی ، بعدم سعی کن درس و رفقای پایه و کار و کسب درآمد و ... رو جایگزین پسرا کنی . با این روالی که در پیش گرفتی ، 15 سال دیگه با یکی از همین دوست پسرات ازدواج کردی ، در حالی که هیچ دستاورد یا موفقیت شخصی یا حرفه ای نداشتی و اگه همسرت خوب از آب درنیاد برای بار دوم باید جدا بشی . ولی اگه به جاش وقتتو بزاری برای کار و درس ، 15 سال دیگه ممکنه مدرس دانشگاه باشی ، یا توی شغلت یه آدم مجرب و حرفه ای و کار بلد باشی

منم با اکسم بعداز ی ماه ک تو رابطه بودیم، ی هفته غیبش زد، ن پیامی ن هیچیییی اصلااا،،، بعداز ی هفته خودم پیام دادم ک کات کنیم و خداحافظ، اونم گف موفق باشید

واقعاااا فازشونو نمیفهمم ازینکه یهو غیب میشن😐😐

شمارمم هنوز داره بعداز یکی دوماه

🦋🌱
دقیقا همینه هم حس انتقام از شوهر سابقمو دارم هم اون چیزی ک گفتی

حدس میزدم . بیین این حس انتقام هم میتونه مخرب باشه هم مفید . تو باید از این حس ناراحتی و خشمت به نفع خودت استفاده کنی نه به ضررت 

از این شاخه به اون شاخه پریدن و کاری که الان داری میکنی ، بیشتر گل به خودیه و به خودت ضربه میزنه نه به شوهر سابقت 

ولی اگه بیفتی دنبال کار و درس و اینچیزا ، کم کم میتونی برای خودت یه سرمایه ای جمع کنی ، شاید بتونی بعد چند سال یه ماشین خوب برای خودت بخری ، حالت هم کم کم بهتر میشه و وقتی وارد جامعه بشی و مقبولیت اجتماعی داشته باشی و به خاطر ویژگی های مثبتت تحسین بشی ، اثر رفتارای شوهر سابقت روی روح و روانت کمتر میشه 

شاید اولش این کارا رو برای چزوندن اون انجام بدی ولی کم کم میبینی که اون آدم توی ذهنت بی ارزش و کمرنگ میشه . به یه جایی میرسی که از مقایسه خودت با اون خندت میگیره چون اون حالا خیلی دور تر و عقب تر از تو ایستاده و فقط یه خاطره محو از دوران زندگی مشترکتون برات باقی مونده که حالا دیگه بیمعنیه 

توی اون مرحله آروم آروم همه چیزو میپذیری و آرامش میگیری

فکرمیکنم این راه حل بهتره تا اینکه بخوای وقتتو با پسرایی که خیلیاشون شبیه همون شوهرتن هدر بدی