2777
2789
عنوان

بدبختی

369 بازدید | 32 پست

سلام ببخشید دلم واقعا دلداری میخواهد نمی خواستم کسی ناراحت کنم بچه من ۶۴ روزه است و خیلی مریض است باورتان نمی شود روز و شبم شده گریه شوهرم هم معلول است نمی تواند کمکم کند تو بچه داری اومدم خانه پدرم تا هم کمک حالم باشند هم جای باشم که بتوانم با کسی درد دل کنم اما اشتباه کردم خیلی اشتباه کردم انگار شدم قاتل جانم پدرم داره بیرونم میکند و همش فحش میدهد من کسی را نداشتم از بی کسی پناه آوردم به بابام کاش نیامده بودم الان باران میبارد شهر ما برم شاید بمیرم پدرم خوشحال شود 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%
سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کرمان

سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭

😢😢😢😢

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

پدرها زود عصبانی میشن به دل نگیر

میدانم عزیز خیلی دوستش دارم اما دلم خیلی گرفته خیلی دلم دست پدرانه میخواست نه دعوا و فحش

عزیزم خودتو ناراحت نکن ایشالله بچت خوب میشه هیچ جا به خونه خودت نمیشه

ممنون عزیز تو رو  خدا واسه دخترم دعا کنید میروم اگر بچه نداشتم خودم را میکشتم تا همه راحت شوند