2777
2789

من سه ماهه زايمان كردم تا دو ماه ك لكه بينى داشتم النم هى ى هفته خوبم بعد يهو دل دردو كمردر مثل پريودى ميگيرمو لخته دفع ميكنم بنظرتون خطرناكه؟ 

من تا ۶۰ ر‌وز لکه بینی داشتم بعدم پریود شدم😐

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دردام بعد زایمان قطع شد کلا

خیلی درد داری؟؟؟

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
دكترمم گفت اگه كم بشه بعد باز زياد بشه خطرناكه 

یه سونو برو خب

النم دلم درد ميكنه ، شما هم اينجورى بودى؟ ول ميكرد باز شرو ميشد؟

من که تا ۴۰روز پریود شدم بعدش تا ۲ماه بعد زایمان ترشحات سفید و صورتی،بعدش تموم،از ۵ماهگی بچمم پریود شدم و دفع لخته هم نیست و معمولی،عزیزم برو دکتر سونو واست بنویسه،من زایمان طبیعی داشتم پارگی سرویکس شد لخته های بزرگ دفع میکردم،بخیه ام زدن لخته هام قطع شد

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷
من سزارين شدم همونموقع هم خيلى خونريزى داشتم 

احتمالا کم خونی داری،بعد زایمان قرص آهن مصرف کردی؟

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷