2777
2789
قبلا خوردم خوشمزس میترسم اونا چس کنن بگن این چیه دستورشو میدی

من همیشه کیک یخچالی درست میکنم مهمونام میگن درست کن خیلی خوشمزست

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب در میاد؟؟آبروم نره یوقت دقیقه نود ببینم خراب شده میترسم خیلی میشع یچیزی خودت امتحان کردی و بگی

برای تهیه کرم کارامل با ژلاتین، ابتدا شکر و آب سرد را در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر بدون هم‌زدن به رنگ قهوه‌ای طلایی درآید. سپس قابلمه را از حرارت برداشته، دو قاشق غذاخوری آب داغ به آن اضافه کنید و کارامل را در قالب‌های موردنظر بریزید. در مرحله بعد، ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد خیس کرده و زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر هم بزنید تا کرم‌رنگ شود.

شیر گرم را به آرامی به مخلوط زرده اضافه کرده، سپس همه را در تابه‌ای روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. ژلاتین حل‌شده را به مخلوط افزوده، سپس شیر سرد، وانیل و خامه را اضافه کنید. این ترکیب را روی کارامل در قالب‌ها ریخته و پس از پوشاندن با پلاستیک، حداقل شش ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. برای سرو، با چاقویی نازک اطراف دسر را جدا کرده و در بشقاب برگردانید.

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

تو قالب کیک بزارم؟؟

نه. از این ظرف پیرکس مستطیلی مخصوص مرغ و لازانیا

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اندازه هاش چی

تو گوگل بزن کامل میاره

فرنی

شیر برنج

کیک خامه ای درست کن راحته ۱ ساعته ام امادس

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چجوریه عزیز

تو گوگل بزن میاره منم مینویسم

دو تا لیوان شیر سرد رو با ۴ تا قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و نصف لیوان شکر هم زدم حسابی .ک ذرات نشاسته ذرت کامل تو شیر حل شه.بعد گذاشتم رو شعله یه تیکه هم شکلات تخته ای نصف بیشتر توش انداختم(این پودینگ شکلاتیه ،طعم های دیگه میتونید هم درست کنید مثل زعفرانی،نسکافه ای ،وانیلی)

یه تیکه کوچولو هم کره انداختم.

وقتی بجوش اومد شعله رو کم کردم

مدام هم زدم تا غلظتش ب غلظت فرنی رسید.شعله رو خاموش کردم تو بستنی خوری (یا لیوان هم میشه)یه ردیف بیسکوئیت خورد شده ریختم بعد پودینگ همون شکلی داغ ریختم رو بیسکوئیتا تا ظرف پرمیتونی توش 

گردو 

ارد 

موز 

بریزی خوشمزه تر میشه شد.

منظور سس بگیرم امادشو یا اینک خودم درست کنم

خودت درست کن شش لیوان شیر سرد، پنج قاشق نشاسته ذرت، یک لیوان شکر، پنج ق کاکائو، سه ق قهوه، یک ق دارچین رو خوب هم بزن بذار روی اجاق مدام هم بزن یه کم غلیظ بشه بیسکوییت ها رو ببین سطح ظرف،سس رو بریز روش تا لایه آخر ادامه بده بذار یخچال

30 نفرن 😑😑

پودر کاستر بخر درستش کن یه لایه هم ژله بریز روش ببنده