2777
2789
عزیزم گفتم حساب کنه چند گرم سرویس میخواد برداره گرمی رو 10، 100 میلیون حساب کنه.

چون حلقه رو‌قیمت کل گفتی.سرویس رو هم اونجوری در نظر اومد

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی به نظر من، هرچی میتونی طلا بخر. درحقیقت برخلا نظر کاربر asal252525

حلقه درست و حسابی بخر، سرویس رو کوچیکتر بردار، النگو باریک‌تر بردا.  دوفردای دیگه طلا رو راحت تر میتونی آب کنی، ولی نقره رو والا من هرگز ندیدم به قیمت جایی بخرن. یکسری چیزها رو هم نخر. مثل آینه شمعدون، کنسول و این چیزا. پول همه شون رو بزار برای طلا خریدن. اینهمه سال من ازدواج کردم، اینا رو هم نخریدم، شوهرم پولش رو داد، من همون وقت طلا خریدم.

ولی پولش رو باید بگیری، چرا؟ چون تو مهریه مینویسن یک جلد کلام‌اللع مجید، یک جام آینه یک جفت شمعدون و مبلغ مثلا ۲۰۰ سکه تمام بهار آزادی که بر ذمه داماد است. مهریه حق زن هست، پس پول آینه شمعدون رو باید بگیری، حتی اگه نمیخری، پولش رو بزار رو کادو مادرت، به فامیلی خودت طلا بخرن، که دوفردای دیگه حتی نتونن بفروشن، یکچیز برات بمونه.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.