2777
2789
حالا فراموشش کن پاشو برو لباس قشنگ بپوش آرایش کن یه قرص مسکن بخور یه لیوان شربت خنک یا آب خنک بخور خ ...

فعلا که زوده ۸ و اینا میریم 🤕همونم یه داستان دیگه س 

ینی پدرادمو درمیاره تا بیاد بره مهمونی ...همیشه دیر میرسیم و من حرص میخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بخاطر دیگران حالا هر کی با هم بحث نکنید، اصلا این حرفه اینقد ارزش نداره مهمونی رو از دست بدی

ببین من گفتم ب من ربطی نداره زنگ بزن بهش بگو 

این فحشش رو ب من میدع احمق 

من اصلا حوصله بحث کردن سر این چیزا رو ندارم 

میگم هر مشکلی هس خودت حل کن ب من نگو زنگ بزن 

فعلا که زوده ۸ و اینا میریم 🤕همونم یه داستان دیگه س ینی پدرادمو درمیاره تا بیاد بره مهمونی ...همیشه ...

الان روحیتو عوض کن یه آبی به دست و صورتت بزن بخند به چیزای خوب فکر کن تا اون موقع انگیزه ی لازموبرا رفتن به دست میاری ولی حتما برو زشته نری برا روحیه ی خودتم خوبه

شما به مقداری تنهایی نیاز دارین چه مهمونی بد موقعی یه بهانه بیارین نرین بعد کمی تنهایی و آرمش ببینید ...

من بگم نمیام شوهرم سریع کنسل میکنه بعدش باز دعوا رو ادامه میده ...

بعدش میگم زشته که نریم 

هرچند فامیل شوهرم هستن