ملیس۲۳ مدیر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2079 عنوان زیاد خواب میبینم از بلندی پرت میشم یا تو دریا غرق میشم | مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 31 پست کسی از این خواب میبینه یا از ماشین پرت میشم یا بلندی چند سال مرتب موای میدیدم بیرون میرم روسری یا مقنعه سرم نیست و حیران و سرگردونم چندین سال این خوابو میدیدم ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺 1404/07/30 | 17:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2079 نه کتاب دارم مجردی میگن این خواب علامت بستگی بختهه ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺
مهررربانو عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 879 سوره قریش رو قبل خواب بخون ذکرهای یا من تحل به عقد المکاره و ....یا مغیث من لا مغیث له طب سنتی هم فکر میکنم خوب باشه برو من ۹ سال کابوس میدیدم بهتر شده بودم دوباره چند روزه دارم دائم میبینم خدا کافی ست.
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2079 سوره قریش رو قبل خواب بخون ذکرهای یا من تحل به عقد المکاره و ....یا مغیث من لا مغیث له طب سنتی هم فک ... شما هم میبینی از این خوابا ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 15641 مجردی میگن این خواب علامت بستگی بختهه من مجردم ولی ب این مزخرفات اعتقادی ندارم یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2079 من مجردم ولی ب این مزخرفات اعتقادی ندارم پیش نیومده برات نامزدی بهم بخوره خواستگار بیاد برع ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 15641 پیش نیومده برات نامزدی بهم بخوره خواستگار بیاد برع نه یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
خود_ماهرو عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 3819 منم جز اینا خواب می بینم تو مکان عمومی لختم یا لباسم مناسب نیس و این ک یسری موجودات دنبالم هستن و من یهو انگار سبک میشم از زمین فاصله میگیرم ک اونا دستشون بهم نرسه 💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2079 منم جز اینا خواب می بینم تو مکان عمومی لختم یا لباسم مناسب نیس و این ک یسری موجودات دنبالم هستن و من ... مجردی میگن اینا نشونه بستگی بخته ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺
دستشویی_اینجا_کجاستت عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 288 من شنیدم وقتایی که خواب میبینی از بلندی میفتی یعنی ضربان قلبت اومده پایین و مغز بهت شوک میده که بیدار بشی خودمم خیلی این اتفاق برام افتاده دلیلش هم برای استرس و درگیری ذهنی هستش 😢 حاجی حال یه ایران بده 💔🖤
مهررربانو عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 879 شما هم میبینی از این خوابا زیاد ولی این جوری نه خدا کافی ست.
دستشویی_اینجا_کجاستت عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 288 منم جز اینا خواب می بینم تو مکان عمومی لختم یا لباسم مناسب نیس و این ک یسری موجودات دنبالم هستن و من ... منم خواب میبینم چند نفر افتادن دنبالم منم عین جت دارم فرار میکنم از دستشون یعنی انگار پاهام رو هوا هستن حاجی حال یه ایران بده 💔🖤
marjan_88 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 904 خواب از بلندی پرت شدن دلیل غلبه صفراستو خواب هیولا دیدن هم بر اثر غلبه سودا ستدقت کن غذای سالم بخوری یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..
خود_ماهرو عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 3819 مجردی میگن اینا نشونه بستگی بخته متاهلم 💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2079 متاهلم بنظرت برا اون نیست ؟ ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺