2777
2789
عنوان

فردا میرم خوابگاه بیاید لطفا

87 بازدید | 9 پست

راهنمایم کنین چیکار کنم چیکار نکنم

تخت بالا یا پایین؟

صبر داشته باش... روزای خوب بالاخره میان.... هوا تا ابد ابری نمیمونه‌...آفتاب نزدیکه🩷💖😄خدایا میشه روزای خوب منم ی روزی بیاد🥲🩷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول اینکه سعی کنی با همه بااحترام باشی ولی اصلا صمیمی نشو، از حساسیت هات کم کن، من تخت پایین همیشه انتخابمه درسته هرکی میاد میشینه روش ولی کلی مزایای دیگه داره، همیشه مرتب باش، ظرف تشسته زیاد نزار تو اتاق، اصلا اصلا با گوشی تو اتاق صحبت نکن بخصوص با خانواده ت، سعی کن از اول طبقه یخچال رو هرکسی مشخص کنه برای خودش، البته از خوراکیات حتما ب بقبه بده گاهی مثلا کیک درست کن براشون اما حریم داشته باش که فردا هرچی داری و نداری خورده نشه. ب خوابیدن توی اتاق با لامپ روشن هم عادت کن. یه چشم بند ببر اگه حساسی.

اول اینکه سعی کنی با همه بااحترام باشی ولی اصلا صمیمی نشو، از حساسیت هات کم کن، من تخت پایین همیشه ا ...

ممنون     

صبر داشته باش... روزای خوب بالاخره میان.... هوا تا ابد ابری نمیمونه‌...آفتاب نزدیکه🩷💖😄خدایا میشه روزای خوب منم ی روزی بیاد🥲🩷

کجا و چه رشته ای قبول شدی عزیزم؟

رادیولوژی شیراز

موفق باشی. دانشگاه شیراز کنار باغ ارم خیلی قسنگه

ممنون عزیز