2777
2789
عنوان

ریاضی چقدر قبولیش راحت شده تو کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 34 پست
والا من سیزده سال پیش کنکور دادم حتی اون موقع که کنکور سخت بود دوستم با ۳۹ هزار کشاورزی فردوسی قبول ...

فیزیک چون سخته ت خب علوم پایه است کلا زیاد به درد بخور نیست

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

کاش پسری بودم که کنکور هنر داشت😂

وآیینی حقققق🤣🤣

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فبزیک کسی نمیره خیای متقاصیش کمهتو رشته ریاضی بحث‌سر دانشگاه و رشته های تاپ مخصوصا کامپیوتر هست

دقیقاااا

اگه کسی دیپلم تجربی داشته باشه میتونی با همون دیپلم دانشگاه ثبت نام کنه؟

حالا الان میخواد فیزیک بخونه،که چی بشه؟

نمیخواددبره اصلا 

کامپیوترم دیگه خز کردن از پنج هزار تا دهزار میشه رفت کامپیوتر حتی بیشتر/: واقعا ریاضی خیلی کنکورش خو ...

خیلیییی

یعنی اگه هدفت لیسانس گرفتن باشه فقط میتونی راحت بری کنکور ریاضی بدی و بری روزانه

خیلیییییعنی اگه هدفت لیسانس گرفتن باشه فقط میتونی راحت بری کنکور ریاضی بدی و بری روزانه

دقیقا، تازه جهاد دانشگاهی هم کامپیوتر همین طوری میگیره، نیمه دولتیم هست، دیگ کامپیوتر تاپ نیست ب نظرم 

یا همه میرن حسابداری یا کامپیوتر

دقیقا، تازه جهاد دانشگاهی هم کامپیوتر همین طوری میگیره، نیمه دولتیم هست، دیگ کامپیوتر تاپ نیست ب نظر ...

کاش ظرفیت هه رو انقدر زیاد نکنن

تازه جهاد دانشگاهی اصلا دانشگاه خوبی نیست شنیدم

کاش ظرفیت هه رو انقدر زیاد نکننتازه جهاد دانشگاهی اصلا دانشگاه خوبی نیست شنیدم

دستشون واسه ریاضی بازع، یکی از آشناهای ما چند سال پیش سه سال پشت سر هم کنکور تجربی داد بالای هزار تا پنج هزار شد نتونست بره پزشکی، ولی یکی ک سهمیه داره میره 

یا ی ریاضی راحت میره کامپیوتر و برنامه نویسی 

اصلا عادلانه نیست، حقوق ی دکتر عمومی شده ماهی ۳۰ میل