2777
2789

چیکار کنم خیلی از خیابان و ماشین های دیگه میترسم همسرم میگه یاد بگیرم به خاطر این که وقتی همسرم نیست همش اسنپ میگیرم چون همسرم با موتور میره سر کار ماشین داخل حیاط میمونه و من متاسفانه میترسم که رانندگی یاد بگیرم مدام برام راهنمایی رانندگی نشون میده میگه برو یاد بگیر دنبال بچه ها با ماشین برو اسنپ هزینه اضافیه وقتی ماشین هست نمیدونم چیکار کنم 😔 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خودتو دیت کم نگیر منم ترس دارم حتی تک بعدیم نمیتونم همزمان چندتا کار رو بکنم

ولی حتما میرم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

یادبگیر میترسم‌چیه

نمیدونم چرا اینقدر میترسم خیلی دوست دارم یاد بگیرم ولی متاسفانه این ترس باعث شده تا نتونم برم رانندگی یاد بگیرم خانمهای همسایه رو میبینم همشون پشت فرمان میشینن رانندگی میکنن دلم میگیره 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

عزیز منم خیلی میترسیدمولی هیچ چیز مثل تمرین ترست رو نمیریزهرانندگی یاد گرفتن مهم ترین جیز زندگیم بود ...

همسرم میگه اگه می‌ترسی هم با خودم تمرین کن هم برو آموزشگاه راهنمایی رانندگی تا ترست کم بشه 

ببین باید از خدات باشه ی مرد هست که تشویقت کنه

یاد خودم می افتم

گریه م میگیره

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

منم میترسیدم بخوای بترسی نمیتونی یاد بگیریتو چیت از بقیه کمتره؟ یاد میگیری ب همسرت بگو یکم یادت بده ...

همین همسرم میگه هم با خودم تمرین کن هم برو آموزشگاه