2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید بزنن !!! مگه دست رو زن بلند میکنن آخه😐😐😐

من خودم یه بار شب انقدر رفتم رو اعصاب شوهرم یکی زد تو صورتم دوتا خوابوندم بیخ گوشش زنگ هم زدم مادرش گفتم ببا پسرتو جمع کن تا خودمو نکشتم مامانش هم اومد کلی حرف بهش زد با مادرش رفتم خونشون چون خونه مادرم راه دوره فرداش هم اشتی کردیم

کلا بد اخلاق و حق به جانب و مغرور و یه دنده ست

ی چیزی میگم منو نزنینا

حالا ک طلاق نمیده یکم نرم تر شو‌ حداقل همو‌ بتونین تحمل کنین زیر سقف. شاید بعدا خوب شد خودش ک‌گفته گول شیطونو خورده 😑اون زنه هم ب سزای عملش رسید 

حق داری کینه داشته باشی چی بگم

یکم نرم شو اونم میشه

ولی خب جای شما نیستم قضاوت کنم کلا میگم چون طلاق نمیده اینطوری کن

من خودم یه بار شب انقدر رفتم رو اعصاب شوهرم یکی زد تو صورتم دوتا خوابوندم بیخ گوشش زنگ هم زدم مادرش ...

کتک ب نظرم نباید ببخشی چون عادت میشه 

من و شوهرم تا دلت بخاد دعوا داشتیم اما یک بارم دست روم بلند نکرد 

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴

کتک ب نظرم نباید ببخشی چون عادت میشه من و شوهرم تا دلت بخاد دعوا داشتیم اما یک بارم دست روم بلند نکر ...

چون خودم زدمش بخشیدم اون یکی زد من دوتا ولی این شد اخرین بارش و اون شب من خیلی بد کردم 

تو باغ نیستی خواهر امیدوارم همیشه ازین قضایا همینطوری دور بمونی

امیدوارم هیچ زنی در برابر کتک سکوت نکنه 

وگرنه دعوا تو همه ی زندگی ها هست 

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴

ی بار مادرش اومد منو‌ هول داد موهامو کشید ازونم شکایت کردم چون من پدر برادر دایی عمو ندارم بیان بگن ...

مادرشوهر من زن خوبیه ب شوهرم گفته بوده مبادا دست روش بلند کنی این داداش نداره😞ولی شوهرم خداخواسته...

این دفه خودم رو پای خودم می ایستم بدون حمایت هیچ مردی و گرن تا ۶۰ سالگی فحش و کتک میخورم