2777
2789
عنوان

عاشق لر ها هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 3770 بازدید | 287 پست
عزیزم دستبند رو کامل از شوهرت بگیر چون اینا دعانویس های خیلی خوب دارن و طلسم هایی که با مو انجام مید ...

من گاهی وقتا از وقتی با اینا افتادم مجبورم زنگ میزنم ب ی خانومی میگ پیشگویی ک نمیشه گفت ف ال اینا میگیره هر دفعه میک سنگینی روی تو شوهرته بخاطر دعا طلسم رفتم باطل سحر گرفتم رفتم حرم اما رضا ولی باژم بیشرف معلوم نیست چی کرده میگ همش تمدید میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربانت آبجی ترک های هم تاج سر ما هستن❤فقط فاز اونایی که همه چیو قومیتی میکنم رو درک نمیکنم خدایی

ببخشید دتر .. من منظورم با طایفه قوم شوهرمه شاید 60 درصد اینجور باشن قرار نیست همشون اینجور باشن ❤️❤️

من گاهی وقتا از وقتی با اینا افتادم مجبورم زنگ میزنم ب ی خانومی میگ پیشگویی ک نمیشه گفت ف ال اینا می ...

آب قلیون برازجانی بریز توی خونتون باطل میشه 

نگران نباش همین که همسرت میخوادت برد بزرگیه

قربانت آبجی ترک های هم تاج سر ما هستن❤فقط فاز اونایی که همه چیو قومیتی میکنم رو درک نمیکنم خدایی

من خاک پای هرچی لر با اصالتم زنده باد لرستان و هر چی لزه 

لر ها قلب منن😊🌸

آب قلیون برازجانی بریز توی خونتون باطل میشه نگران نباش همین که همسرت میخوادت برد بزرگیه

😶‍🌫️خواهرشوهر ندارم ولی دخترای فامیل بد باهام رفتار میکنن ب اینکه فارسی حرف میژنم مسخره میکنن😐

ب اینکه میگن تو شمالی نازک نارنجی  هزار چیز دیگ ب گوشم میرسه شوهرم با دختر عمه هاش ارتباطی نداشته‌ ها ولی ی جوری دخترا باهام رفتار میکنن انگاری هوو اونام

اتفاقا مردای لر خیلی زن دوستن

اره واقعا قبول دارم شوهر من ک اینجوره عاشق اینه هرچی داره بریزه ب پام قربونش برم مثلا ماهی 55 حقوق میگیره هر ماه 40 تومن میفرسته میگ ب النگو هات اضافه کن چشم فامیلام دربیاد😂😂😂

😶‍🌫️خواهرشوهر ندارم ولی دخترای فامیل بد باهام رفتار میکنن ب اینکه فارسی حرف میژنم مسخره میکنن😐ب ا ...

همینطوری ان🤦🏻‍♀️😂

من با یکی تو رابطه بودم لر بود ، قصد ازدواجی و رابطه سفت و سخت ، مادرش اینقدر زیر پاسخ نشست و زیر گوشش خوند که نظرش کامل عوض شد با اینکه هم استانی بودیم و توی یه شهر هم زندگی میکردیم 

از اون ور داداشش یه دختری رو میخواست خواستگاری هم رفت ، دختره پزشک بود و پولدار ، خیلی سطح بالاتر از داداش این بود فکر کن اونموقع داداشش ماشین نداشت دختره اپتیما زیر پاش بود ، همونم مادرش نذاشت بگیره و اینقدر بد دختره رو گفت به هم خورد 

ببخشید دتر .. من منظورم با طایفه قوم شوهرمه شاید 60 درصد اینجور باشن قرار نیست همشون اینجور باشن ❤️❤ ...

1درصدشون هم اینجور نیستن خواهر

بعضی چیزا برمیگرده به ذات نه قومین و جنسیت