2777
2789
عنوان

پدر و مادرم ظلم بزرگی در حقم کردن

162 بازدید | 21 پست

کلاس نهم که بودم معدلم ۲۰ بود 

پدر و مادرم و اطرافیان مجبورم کردن برم تجربی با اینکه ذره ای به شیمی و زیست علاقه نداشتم اصلا رشته ی تجربی برام معنایی نداشت من آدمی نبودم که به یه فرمول بسنده کنم که علم تجربی و ریاضی همینه 

دوس داشتم برم هنرستان و دانشگاه رشته موسیقی بخونم و خودم خلق کنم  تجربی برا من با استعداد نبود تجربی برا سخت کوش هاست

ادبیات کلاسیک و نویسنده هم بشم 

و نوازنده پیانو باشم با مدرک تحصیلی 

الان هم نمیزارن کنکور تجربی رو ند

خواهشا به زور بچتون رو قادر. به انجام کاری. نکنید که دوس نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوزم اگه باهاشون حرف بزنی راضیشون کنی دیر نیس

جلو ضرر را هروقت بگیری سوده

باهم برید پیش مشاور

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

زیادی بچه ای و رویایی فکر میکنی 

انگلیس و فرانسه ک نیستی تو موسقی به جایی برسی این فقط میتونه یه کلاس هنری کنار مدرسه باشه ...

با تجربی هزار تا رشته میشه قبول شد ...

سعی میکنم عزیزمولی واقعا نمیدونم چطوری بگم بهشون 🥲

ببرشون پیش مشاور

به مشاور بگو روحیه م نمیکشه دارم آسیب میبینم

تو خونواده حرف هرکی را گوش میکنن بگو باهاشون صحبت کنه

خلاصه حرفتو بزن حتی با صدای بلند ولی بی ادبی نکن

صلوات بفرس که خدا به دلشون بندازه کوتاه بیان

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
ببرشون پیش مشاوربه مشاور بگو روحیه م نمیکشه دارم آسیب میبینمتو خونواده حرف هرکی را گوش میکنن بگو باه ...

مرسی عزیز دلم 

ببینم یه مشاور خوب تو شهر میتونم پیدا کنم

واقعا دارم آسیب میبینم بخدااا تجربی اصلا. برا من نبود