2777
2789

به بچه م افتخار میکنم گفتم فقط به خودش و بقیه آسیب نزنه بقیه ظو هرکاری دوست داره بکنه

ایشالا که خدا پشت و پناهش باشه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بچه م افتخار میکنم گفتم فقط به خودش و بقیه آسیب نزنه بقیه ظو هرکاری دوست داره بکنهایشالا که خدا پ ...

بهترین کار

من منظورم اینه بچه رو نباید مجبور کنه مثلا پزشک بشه یا وکیل بشه تا بهش افتخار کنه 

آفرین.ولی دقیقا برعکسه.بچه میارن و میچسبن بهش و انتظار دارن باب میلشون زندگی کنه در غیر این صورت اگر بچه بخواد از حق زندگیش استفاده کنه میشه بچه ی ناخلف!!!

خودشونو علامه ی دهر میدونن درصورتی که من هرکسی و میبینم که توی تحصیل و ازدواج و زندگی گند زده یا دل خوش نداره پدر مادرش انداختنش تو این چاه

من دقیقا همون بچه ام🥲

انقدررررر پدرم برادرمو برد بالا الان حسابداره تو یه کارخونه خوب تو شهرمون، شغل دوم داره 26 سالشه اما همیشه حس ناکافی بودن داره حالا بابام خودش هیچی نیست ها

بهترین کارمن منظورم اینه بچه رو نباید مجبور کنه مثلا پزشک بشه یا وکیل بشه تا بهش افتخار کنه

نه بابا بیخیال دنیا دو روزه

خودم ارشد یه رشد خیلی سخت خوندم ولی دوسش داشتم عاشق محاسبات و ریاضیات بودم.به دخترم گفتم برو هنری چیزی که ازش لذت ببری

الآن که درامد و آینده شغلی هیچ رشته ای معلوم نیست اقلا باید از مسیر لذت ببرین

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️