2777
2789

چندوقت دیگ عروسی عمومه.. بعد من همین ی دونه برادرزاده اش هستم.. ی عمه دارم.. بعد زن عموم با عمه ام کلن قهرن همیشه ازازدواجشون تا الان ک سه سال میگذره قهر بودن کلن بشماری 3ماهم باهم اشتی نیستن😐😂یعنی سایه همو با تیر میزنن.. تا این حد.. خلاصه اینکه با اینکه عروسی عموم نزدیکه. عمه ام هنوز با زن عموم قهره.. ولی بحث رقص حنا شد؛ گفتم پس من میبرم.. دیدم با حالت عصبی میگه ن حنا بامنه😐گفتم تو ک قهری باهاشون.. گفت با حنا ک قهر نیستم. میدونی چقدر پول میوفته برام.. خیلی اعصابم بهم ریخت.. ادم انقدر پول پرست و مارموز و عقده ایی😐

friendly.. من و رفیقم🫀
به زنعموت بگو حنا رو بده ب تو عمت نگیره خودش اوکی میکنه🤣

زن عموم گفته اتفاقا حنارو تو خودت بیار.. ولی عمه ام گفت به اون ربطی نداره ک تعیین تکلیف کنه کی حنا بیاره و نیاره😭🤣🤣

friendly.. من و رفیقم🫀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی میرقصین و حنا میدین دست عروس دوماد ؟

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

اره.. بعد سمت ما شاباش هم خیلی میدن به کسی ک با حنا میرقصه

خب زن عموت بنده خدا چشم دیدنش نداره باز عمت میخواد جلوش قرم بده 🥴

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀