الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دو نفرو دیدم که انجام داده بودن انقدر حالشون بد بود که اومده بودن مطب پاهاشونو گرفته بودن بالا و اب قندشون میدادن تو دو تا مطب جدا باور کنید این کار خیلی بده روی حسای خودتونم تاثیر بد میزاره
هزینه لابیاپلاستی برای هر دکتری متفاوته ولی مواظب باش خیلی از دکترا پول الکی زیاد می گیرنا. من خودم دو سال پیش برای لابیاپلاستی رفتم پیش خانم دکتر پرند حاصل خیل راضی بودم. واقعا عالی شد.
هزینه لابیاپلاستی برای هر دکتری متفاوته ولی مواظب باش خیلی از دکترا پول الکی زیاد می گیرنا. من خودم ...
من این دکترو نمیشناسم ولی تصمیم به لابیپلاستی دارم . دکتر شهناز شایان فر رو انتخاب کردم خیلی معروفه با این حال گفت برای هزینه مشکلی نیست بیا باهات راه میام
من برای انجام لابیاپلاستی خیلی دنبال دکتر گشتم و می ترسیدم که نکنه مشکلی برام پیش بیاد و نامتقارن بشه برای همین هم با کلی پرس و جو رفتم پیش دکتر الهه ثناگو و جراحی کردم والان خداروشکر مشکلی ندارم و کاملا متقارن خدا خیرش بده خیلی دکتر با تجربه و خوبیه