2777
2789
عنوان

این از پوشک گرفتن چه عذابیه اخه

299 بازدید | 41 پست

پسرم ۳سالو نیمشه خیلی وقته جیششو میرع دستشویی پی پیو هرکار میکنم فقط تو پوشک میکنه جایزه .تشویق.قصری .برچسب .کلیپ همرو امتحان کردم نشد پوشکشم چندبار قایم کرذم گفتم نداریم دیگه تا چندروز نگه میداره میبینم اذیته باز پوشک میکنم.دیگه گفتم از دیروز دیگه اصلا پوشک نمیکنم از دیروزه نگه میداره حاضز نیست بره دستشویی گریه گریه که نمیرم ندارم.پیچ میخوره دور خودش میگه الان میریزه هرکار میکنم نمیره میبرمشم گریه میکنه میاد بیرون.گفنم تا شوهرم شبا دیر میاد بهترین فرصته اون باشه خونه سریع پوشکش میکنه میگه اذیت میشه.هرچی میگم بیا بریم دستشویی بریم جایزه بخریم بریم خانه بازی اصلا نمیاد نمیدونم چیکار کنم.یبوست نداره اما نگه میداره یوبس میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا درک نمیکنم تااین سن بچه رو به بهونه آماده نبودن از پوشک نمیگیرن....

سن از پوشک گرفتن 2 ساله

هرکس لفت داده اینجوری بچش لجباز و نق نقو شده توی پوشک گرفتن...چه خبره اخه 3 سال و نیم پوشک

من اصلا درک نمیکنم تااین سن بچه رو به بهونه آماده نبودن از پوشک نمیگیرن....سن از پوشک گرفتن 2 سالههر ...

متوجه تاپیکم نشدید من ۲سال نیمگی گرفتم جیششو پی پیشو اصلا نمیره هرکاری کردم کلی راه امتحان کردم

پوشک رو ببر براش توی دستشویی ولی نبند براش ، ببرش توی دستشویی پوشک رو نگه دار جلوی بدنش ، خودت با دست پوشک رو نگه دار جوری که انگار پوشک پوشیده ولی هم تو می‌دونی هم اون می‌دونه که پوشک تنش نیست 

بذار توی اون پی پی کنه بعد بهش نشون بده بگو آفرین پی پی کردی بیا بفرستیم خونه ش بذار خودش از توی پوشک بریزه توی توالت آب بریزه روش و نی نی پی پی رو بفرسته پیش مامان پی پی و بابا پی پی

دفعه بعد پوشک رو شل تر بگیر 

دفعه بعد از اول پوشک رو نگه دار ولی موقعی که دیدی داره پی پی می‌کنه پوشک رو کنار بزن بذار توی توالت پی پی کنه 

این وسط اخ و پیف و اه اه نداریم کاملا خنثی برخورد کن 

فرایند حذف پوشک رو اینطوری براش آسون کن بچه ت به پوشک وابسته ست 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

من میبردمش دسشویی میزاشتم بشینه اسباب بازی میریختم تو تشت همینجوری ک سرگرم آب بازی اسباب بازی میشد پ ...

اصلا حاضر نیست برا پی پی بره دستشویی گریه میکنه میاد بیرون رو قصری هم نمیشینه حمومم نمیره

متوجه تاپیکم نشدید من ۲سال نیمگی گرفتم جیششو پی پیشو اصلا نمیره هرکاری کردم کلی راه امتحان کردم

گرفتن وقتی هست به هیچ عنوان پوشکش نکنی دیگه...

یعنی دوروز سه روز هرچی

بالاخره میره...

شما یادش دادی نرفتی من پوشک میکنم 

پوشک رو ببر براش توی دستشویی ولی نبند براش ، ببرش توی دستشویی پوشک رو نگه دار جلوی بدنش ، خودت با دس ...

اصلا با پوشک دستشویی نمیره بابد بزه گوشه اتاق کارشو کنه اینم امتحان کردم

گرفتن وقتی هست به هیچ عنوان پوشکش نکنی دیگه...یعنی دوروز سه روز هرچیبالاخره میره...شما یادش دادی نرف ...

۴روز نگخ داشت نرفت داشت کارش میکشید به بیمارستان چیکار میکردم