2777
2789

من مامایی قبول شدم هیچی نگفته بودم بخدا یهو اینو گفت خیلی بهم برخورد

ولی تو فکر رفتم ینی ی ماما نمیتونه با ی پزشک یا دندون پزشک ازدواج کنه؟

میگم از حرص اونم ک شده ی پزشک جور کنم خیلی بهم برخورد

خودش دانشجو دانشگا ازاد اموزش ابتدایه شوهرشم معلم ابتدایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماما و پرستار در یه سطحن و خیلی هم خوبن هر دو چرا بهت برخورد؟!

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
الان پزشکا منشیاشون میگیرن

من که ندیدم بیشتر پزشکا با پزشکا ازدواج می کنن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
خیلی زشت بهم گفت ینی بیشتر منظورش این بود در سطح پزشک نیستی وگرنه پرستارم خوبه

به جای اینکارا درست رو بخون زشته این حرفا 

عزیزم اهمیت نده و حرفی هم نزن صبر کن ب وقتش حرف برای گفتن هست ....

برای ازدواج هم انشاالله بهترینش نصیبت بشه ولی اصل ماجرا اخلاق و شخصیت و روزی حلاله ک چه دکتر چه پرستاردرمیاره ....

وقت برای حرف نگفته زیاد هست ...

یهو دیدی اصلا شوهرت مهندس شد و کلا یا شغل ازاد، ب این چیزا نیست 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اولا که چرا تو فکر طور کردن شوهر دکتری؟ 

برای شوهر کردن رفتی مامایی؟😐

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠