2777
2789
بستگی داره تعریف هرکی از عالی و کامل بودن متفاوتهو اینکه زنی کامل ندیدیم ک مردی کامل ببینیمهردو تکمی ...

افرین

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شما دختر کاملی هستی همسرتم کامله هیچکس اینجا کامل نیست هیچ کس

من سعی میکنم باشم که خدا شوهر خوب بهم بده

برای اولین بار تو نینیسایت یکی از همسرش راضی بود

همه خوبی بدی دارن 

اما خوبی هاش خوب بیشتر هست گاهی سوزنش گیر می‌کنه ها اما در کل خدارو شکر راضی ام ازش بعد از دید همه فک میکنن زیادی خوبه عمرا باور کنن ماهم دعوا میکنیم گاهی 

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

ممکنه باشه

شوهر خودم به استثنای هشت نه ماه گذشته همینطور بود

کمی زندگیمون چشم خورد و افتاد تو دست انداز اما میخواهیم دوباره درستش کنیم همه ی تلاشمونو میکنیم و انشاالله چشم آدم بد وشرور ازمون دور باشه🙏🙏

مجرده؟😂😂

نه‌عزیزم😂یه زن دایی مااااه و دختر دایی جیگر دارم😂😍

داییم دوسه جاکارمیکنه،سرمایه گذاری میکنه یه کسب و کار مستقل راه انداخته،تحصیل کرده ست،دکترا داره،قدبلند و خوشتیپه

انقدر صبور و خوش اخلاق و باشخصیت ومتعهده که حدنداره

کلا خانواده شون اینطورین‌که تمرکزشون فقط رو خودشونه عاشقشونم

ممکنه باشهشوهر خودم به استثنای هشت نه ماه گذشته همینطور بودکمی زندگیمون چشم خورد و افتاد تو دست اندا ...

انشاالله بهترینا براتون رقم بخوره عزیز