2777
2789

بچه ها به من گفته احتمال پنجاه درصد دختره ☺️ احتمال خطا هست يا نه به نظرتون🤭

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من احتمال داد دختر باشه دختر بود

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
خب همه جنینا ۵۰ درصد دخترن ۵۰ درصد پسر

گفت پنجاه يك درصد دختر😬😅

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
به من احتمال داد دختر باشه دختر بود

اره منم گفت از رو اندامش ميگم

خودتون میگین ۵۰ درصد پس قطعی نیست

اخه سونو جاي ك رفتم خيلي مطمئن بود

به من گفته بودبه احتمال زیاد پسر ... الان ١٧ هفته رفتم میگه دختر 

پس نميشه اعتماد كرد 

جنین من ک انقد کوچیک بود  و گرد شده بود تو هم اصلا هیچ احتمالی نداد😞

الان ك ميتونست بگه بهتون گلم