2777
2789

هر هامم نمیبینم از دست زنای سلیطشون مغزم راحته

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاریای شما حسود نبودن

تا دلت بخاد، حتی سومیه بعد ده سال رقم مهریش اندازه من زد، من تو سکه ای ۱ ملیون عقد کردم اون با سکه ای ۵۰ تومن عقد کرد، مهریمون یکیه، هر چی من میخرم خریده، اون یکی دیگه تا یک سال من حرف میزنم روشو برمیگردوند، کلا ذاتم اینه اهل بگو بخندو تعریفم ...

تا دلت بخاد، حتی سومیه بعد ده سال رقم مهریش اندازه من زد، من تو سکه ای ۱ ملیون عقد کردم اون با سکه ا ...

منم مثل شمام ولی جاریم اینقدر پشتم فتنه کرده حالمو بهم میزنه صداش نیاد یا میبینمش کلا کات کردم باهاش بگوشومن رسیده چیا گفته باز میگه نه من 

منم مثل شمام ولی جاریم اینقدر پشتم فتنه کرده حالمو بهم میزنه صداش نیاد یا میبینمش کلا کات کردم باهاش ...

خب منم میشنوم بعد یبار ازم یه چی خاست، منم با خنده بهش گفتم ها که بعد بری بگی مرجان بهم نداد؟ تهمت بزنی؟!! یا یبارم دعوامون شد خیلی بد برداشتم هر چی از دهنم درومد بهش گفتم، یه مدت قهر بود، بعد خودم باهاش اشتی کردم گفتم زیراب نزن 😅😅😅😅 کلا منو میشناسن بهشون دری وری میگم بعدم آشتی میکنم، دیگه خودشون حرف نمیبرن بیارن

خب منم میشنوم بعد یبار ازم یه چی خاست، منم با خنده بهش گفتم ها که بعد بری بگی مرجان بهم نداد؟ تهمت ب ...

کاش جاری من بودی شبیه خودمی .هیچی تو دلمون نیست نه حسادت نه هیچی

من با کسی قطع ارتباط نیستم ولی شش ماه یه بار به زور میبینمشون 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩