دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍
تا دلت بخاد، حتی سومیه بعد ده سال رقم مهریش اندازه من زد، من تو سکه ای ۱ ملیون عقد کردم اون با سکه ای ۵۰ تومن عقد کرد، مهریمون یکیه، هر چی من میخرم خریده، اون یکی دیگه تا یک سال من حرف میزنم روشو برمیگردوند، کلا ذاتم اینه اهل بگو بخندو تعریفم ...
منم مثل شمام ولی جاریم اینقدر پشتم فتنه کرده حالمو بهم میزنه صداش نیاد یا میبینمش کلا کات کردم باهاش ...
خب منم میشنوم بعد یبار ازم یه چی خاست، منم با خنده بهش گفتم ها که بعد بری بگی مرجان بهم نداد؟ تهمت بزنی؟!! یا یبارم دعوامون شد خیلی بد برداشتم هر چی از دهنم درومد بهش گفتم، یه مدت قهر بود، بعد خودم باهاش اشتی کردم گفتم زیراب نزن 😅😅😅😅 کلا منو میشناسن بهشون دری وری میگم بعدم آشتی میکنم، دیگه خودشون حرف نمیبرن بیارن